Loading

AA-batterier

Batterier kan man næsten ikke få for mange af! De fleste husholdninger har "batterislugere", lige så langt øjet rækker - og lidt til….

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Dine elektroniske enheder kræver strøm. Det samme gælder for en lang række musikinstrumenter og en stor del udstyr såsom nodelamper, tunere og effektpedaler. Selvom det store udvalg af forskellige typer batterier kan virke overvældende, er det nemt at finde den rigtige type, hvis du ved lidt om den enhed du skal føde med strøm, og med lidt viden om de forskellige typer batterier og opladere.

AA Engangsbatterier

AA engangsbatterier har en lang holdbarhed, men du skal bortskaffe dem forsvarligt, når de er opbrugt. Alkaline AA-batterier hører til blandt de mest populære engangsbatterier. AA Lithium-batterier har længere holdbarhed, og holder strømmen længere, mens de er i brug. De er lettere i vægt, og er mere modstandsdygtige over for ekstreme temperaturer.

Valg af AA genopladelige batterier

Genopladelige AA batterier sparer dig penge over tid, og er mere miljøvenlige, da du kan bruge dem gentagne gange. Nikkel-metalhydrid (NiMH) holder deres opladninger bedre, når de ikke bruges i lange perioder, men lithium-ion-batterier driver enheder længere. Genopladelige lithium-ion-batterier er det mest almindelige valg til musikinstrumenter og udstyr.