Loading

Klemmetuner

Stemmefløjtens dage er talte! Du kan efterhånden køber stemmemaskiner i et utal af varianter, og på vores hjemmeside kan du se alle mulighederne. Bemærk at flere af dem, kan monteres direkte på instrumentet for øjeblikkelig "god stemning".

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Klemme, clip-on eller headstock tunere klemmes på hovedet af dit instrument, og måler strengenes tonehøjde med en kontaktmikrofon, der registrerer vibrationerne i træet. Klemmetunere kan normalt drejes ret let, hvilket giver dig adgang til at placere tunerens display, så du kan aflæse tuneren, mens du spiller. En anden fordel ved klemme-tuner er at den er praktisk og lille. Den giver dig mulighed for at få en præcis stemning af dit instrument, selvom du befinder dig i støjende omgivelser. Klemmetuneren er et ideelt valg, hvis du primært spiller akustisk guitar.

Køb din klemmetuner fra os i dag

Vil du også være sikker på, at du får rigtig godt udstyr? At det tilbehør du køber, holder længe og giver den ønskede effekt. Så har du fundet det rigtige sted! DanGuitar er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har lang erfaring, og ved hvilke produkter og mærker der er gode. Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.