Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Software

I denne kategori finder du musik- og indspilnings-programmer til Mac og PC. Software-synths og lyde, der fremmer kreativiteten samt hardware, der gør det nemt og overskueligt, både til studie og live-brug.

3 vare(r)

En software-DAW - digital audio workstation - er nødvendig for at kunne indspille og behandle lyd på en computer. Derfor kan du naturligvis også få en software-pakke med DAW her hos DanGuitar.dk, så DU kan komme videre med dine indspilninger, når inspirationen melder sig. Men software er jo meget andet og mere end DAW's.

DAW - digital audio workstation

Det kan godt være lidt svært at få styr på i hovedet, at en DAW er et stykke software, for det hedder jo en ""digital audio workstation"", men hvor er arbejdsstationen så? Jo, DAW'en ligger i din computer, som du indspiller og mixer på, og en DAW vil oftest indeholde nogle værktøjer til behandling af lyden. Dem kalder man plug-ins'ene i din digital audio workstation.

Software til at skrive noder

Noder er ikke noget, man bare lige skriver på sin computerskærm, så derfor er der naturligvis konstrueret software-værktøjer til at skrive noder, når man komponerer på sin computer eller nedskriver sine mesterværker for eftertiden.

Undervisningssoftware

Der findes også software og computerprogrammer til at lære at læse noder eller uddanne sig indenfor musikteori. Dén slags musikalsk software finder du også i denne kategori.

Musik-software

Vi lever i en digital verden, hvor det papirløse samfund allerede er en realitet. Derfor skal musikere naturligvis også kunne få god, musikalsk software til de særlige behov, der kan opstå indenfor musikkens verden.