Loading

Dele

Mange forskellige højtalerdele til vores sædvanlige gode DanGuitar priser.

9 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

9 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Dele til højttalere kan være mange ting, og hos DanGuitar.dk har vi stor forståelse for og erfaring med, at der er brug for lidt af hvert i hverdagen ude på scenerne. Derfor har vi masser af højttalerdele på lager.

Billige højttalerdele

DanGuitar.dk importerer selv størstedelen af vores dele til højttalere, for at vi kan skaffe de billigst mulige højttalerdele til vores kunder.

Dele til højttalere

Om du mangler håndtag, hjørnebeskyttelse, hjul eller volumekontrol, så prøv at spørge vores kunderservice om råd, når du mangler højttalerdele. Selv håndtag til højttalere har vi, og hvor tit ser man lige dét - og så er vores højttalerhåndtag endda billige - hvis ikke ligefrem de billigste dele på markedet!

Løsdele til højttalere

Dit lydanlæg er intet uden dine højttalere, og derfor skal man selvfølgelig som seriøs lydtekniker kunne få fat på de dele, der er nødvendige til højttalerne. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor man leder efter sine højttalerdele, og hos DanGuitar gør vi os altid umage - både når det handler om højttalerdele og andet lydudstyr som enheder, delefiltre eller noget helt tredje.