Loading

Afspillere & karaoke

I denne kategori har vi samlet vores afspillere, det vil sige CD-afspillere (både enkelt og dobbelt-afspillere), pladespillere (både USB og DJ-versioner), karaokeafspillere samt DJ afspillere til tilslutning til computer. Vi har valgt kun at forhandle de bedste modeller til de bedste priser, så vores udvalg er ikke så stort, så det er nemt for dig at vælge den rigtige afspiller til den rigtige pris.

Køb lydudstyr hos DanGuitar!

I denne kategori finder du et godt udvalg af de bedste afspillere og karaokeprodukter du skal bruge til dig selv eller til et arrangement. Her finder du CD-afspillere (både enkelt- og dobbeltafspillere), karaoke-afspillere, DJ-controllere, pladespillere (både USB- og DJ-versioner) og båndoptagere. Skal du holde fest, eller vil du gå på opdagelse i lydudstyr og spille mere musik, kan vi garantere, at du finder de helt rigtige produkter hos os. Vi har udvalgt de bedste produkter til de bedste priser til dig, så udvalget ikke er for stort og kompliceret. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, er vores kundeservice altid behjælpelig med at besvare spørgsmål om, hvilke produkter der passer til dig.

DJ controllere

Hos os kan du købe flere typer DJ-sæt, som du kan tilslutte til din computer, med mulighed for at mixe MP3- eller iTunes-filer. Dette er et populært fænomen blandt berømte DJ's verden over, som bruger computere til at afspille musik. Hos os finder du forskellige DJ-controllere til begyndere og den mere professionelle DJ, til både lave og lidt højere priser. Produkterne som DanGuitar tilbyder kan både bruges til hjemmebrug og hvis du ønsker at holde en større fest.

Karaoke

Vil du synge karaoke til både gamle og nye hits? Hos os finder du både karaoke-afspillere og karaokesange. Vi har sange fra 60'erne og de nyeste sange fra 2000'erne. Karaoke startede i Japan i 1970, og er siden blevet udbredt over hele verden. Det er fantastisk underholdning, hvor du kan synge sammen med både venner og familie.

CD afspiller

Vil du finde en CD-afspiller til en god pris? Så er du kommet til den rigtige hjemmeside. Afspil dine cd'er i en kvalitets cd-afspiller, som kan købes til en god pris hos os. Vores CD-afspillere giver en god, klar lyd, så din musikoplevelse bliver enestående. Vores CD-afspillere kan bruges af både amatører og professionelle.

Pladespiller

Vinyl- og pladespillere har fået et stort comeback de seneste år, og det er det perfekte lydudstyr til dig, hvis du ønsker en mere autentisk lyd fra din musik. Uanset om du tilhører den ældre generation, der stadig har store LP-samlinger fra 70'erne, 80'erne, eller om du er fra den yngre generation, kan du stadig være med på bølgen af genoplivning af pladespillere. Hos os finder du pladespillere, forstærkere og vinylplader.

Køb afspillere og karaoke!

I denne kategori finder du som nævnt ovenfor det bedste udstyr indenfor afspillere og karaoke, så du nemt kan finde det rigtige lydudstyr til den rigtige pris. Hos os kan du købe afspillere og karaoke, der forbindes til din computer, så du kan spille din egen musik og mixe sange. Siden 2002 har vi opereret med musikinstrumenter og tilbehør online. Vores salgsteam består af erfarne musikere, der har kendskab til musikinstrumenter, lydanlæg og udstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvilke lydsystemer, afspillere eller karaoke-afspillere du skal vælge.