Loading

Tilbehør

I denne kategori finder du vores mikrofontilbehør. Så er du interesseret i mikrofontilbehør, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har det bedste udvalg af mikrofon tilbehør: Mikrofonstativ, popfilter, mikrofonholder, mikrofon vindhætte, mikrofonkabel osv. Vi står selv for importen af vores mikrofon tilbehør, og kan derfor tilbyde dig mikrofon tilbehør i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

Mikrofon-tilbehør kan være snart sagt hvad som helst. De klassiske former for tilbehør til mikrofoner er naturligvis vindhætter, mikrofonstativer, mikrofonkabler og pop-filtre. Men hvad med et shock-mount eller et popfilter for slet ikke at tale om et refleksionsfilter eller en kasse til dine mikrofoner? Vi kunne blive ved med at remse op, og så har vi endda slet ikke nævnt boom-arm, forsyning med phantom-strøm eller en vokalprocessor...

Mikrofon tilbehør

Uanset hvilken af de herlige stykker tilbehør til mikrofon, man står og mangler, har DanGuitar.dk heldigvis billige løsninger klar i en kvalitet, hvor dit mikrofon-tilbehør aldrig svigter.

Hvad skal du bruge til din mikrofon?

Der er masser af muligheder indenfor tilbehør til mikrofon. Der findes selvfølgelig de obligatoriske kategorier indenfor stativer, kabler, kasser og holdere, men når du bruger din stemme til at underholde eller oplyse et publikum, kan en vokal-processor give både ny inspiration og masser af opmærksomhed med en perlerække af lydeffekter som delay/ekko og pitch shift for nu blot at nævne nogle eksempler på, hvad man kan opnå med det rette tilbehør til sin mikrofon.

Billigt tilbehør til mikrofon

Når det handler om de små, accesoriske dele indenfor tilbehør til mikrofoner, er det altid ærgerligt at skulle betale for meget. Derfor har DanGuitar.dk masser af mikrofon-tilbehør, som kan anskaffes uden at lænse din konto.

Alt mikrofon-tilbehør kan skaffes

Hvis du mangler noget tilbehør til din mikrofon, som du ikke lige kan finde på hylderne hos os her på DanGuitar.dk, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller mail, så skal vi hjælpe dig med at skaffe det tilbehør, du mangler til din mikrofon!