Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Trådløs mikrofon

I denne kategori finder du vores trådløse mikrofoner. Vi kan tilbyde dig en trådløs mikrofon i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

112 vare(r)

En trådløs mikrofon er et forbandet stykke udstyr... Den trådløse mikrofons forbandelse består nemlig i, at når først du har prøvet at være trådløs, er der ingen vej tilbage. De trådløse mikrofoner er nemlig så vanedannende, at de i princippet ikke burde være tilladt!

Trådløse mikrofoner

En trådløs mikrofon er en mikrofon, som i modsætning til sin kablede lillebror slet ikke har nogen ledning. En wireless mic, som den også kan kaldes, sender nemlig lyden trådløst videre i systemet til din mixerpult eller forstærker, så du ikke skal bekymre dig om ledninger, men kun om der er strøm på batteriet til den trådløse mikrofon... Og dét er der heldigvis som for det meste...

Billig trådløs mikrofon

Det er heldigvis ikke så dyrt at skaffe sig en trådløs mikrofon, og hos DanGuitar.dk er det billigt at komme i gang. DanGuitar.dk har trådløse sæt med mikroner, som indeholder flere trådløse mikrofon-sæt med sender og modtager til hver mikrofon.

Trådløse mikrofoner til alt

En trådløs mikrofon kan bruges til et hvilket som helst formål fra foredrag på det lokale bibliotek til de største scener på de vildeste stadions. En trådløs mikrofon giver dig fuld bevægelsesfrihed, og med en trådløs mikrofon får du dine arme og ben tilbage og igen herre og mester over din egen bevægelsesfrihed. Tråd er trist! Trådløse mics er det nye sort!