Loading

Bluetooth-højttalere

Med en bluetoothhøjtaler kan du overføre lyd trådløst fra enten en mikrofon eller musikafspiller. Vi har både PA højtalere og HIFI højtalere med bluetooth, og dermed kan de fleste få opfyldt deres behov.

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En højttaler med Bluetooth er guld værd, for den kan via Bluetooth parres med en telefon eller tablet, som kan streame musik, film eller podcasts til Bluetooth-højttaleren. På den måde kan man via Bluetooth forstærke lyden igennem højttaleren, og spille et større område eller lokale op, end en mobiltelefon i sig selv nogensinde ville kunne. Med Bluetooth i højttaleren er det kun fantasien og politiet, som sætter grænser for musikken.

Hvad er en Bluetooth-højttaler

Bluetooth er en streaming-teknologi, som alle telefoner og tablets indeholder. Bluetooth har også bredt sig til mange andre apparater som for eksempel fjernsyn, som også kan streame lyd til Bluetooth-højttalere. En højttaler med Bluetooth er i stand til at modtage et trådløst og ledningsfrit lydsignal, og afspille det hvor eller præcis så højt, der er behov for det!

Hvordan parres Bluetooth-højttaleren?

Det er super let at tilslutte en mobil til en Bluetooth-højttaler. Som oftest foregår det ved, at man aktiverer Bluetooth-knappen på højttaleren med et langt tryk, og derefter vil højttalerens Bluetooth-forbindelse kunne ses på skærmen af mobil eller tablet, og derefter er forbindelsen klar. Det smarte ved en Bluetooth højttaler er netop, at en Bluetooth-højttaler er trådløs, så man ikke er bundet til besværlige ledninger, som også kan være en potentiel fejlkilde.

Trådløst anlæg

En Bluetooth-højttaler er let at tage med ud i verden, fordi den indeholder forstærker, delefiltre og alt hvad der kan blive brug for. Nogle Bluetooth-højttalere har endda indbygget batteri, så disse Bluetooth-højttalere er fuldstændig ledningfri, og kan køre på batteri. Andre er så kraftige, at de har brug for en strømforsyning, mens signalet mellem musikafspiller og højttaler kører via Bluetooth, og dermed er trådløst.