Loading

Bluetooth sendere og modtagere

I denne kategori finder du vores udvalg af bluetooth sendere og -modtagere. Med en Bluetooth sender/modtager kan du nemt afspille musik fra f.eks et tv, et musikanlæg, en computer eller et andet medie uden bluetooth forbindelse, og sende musikken bluetooth højttalere eller bluetooth høretelefoner.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En Bluetooth sender eller modtager kan bruges til at udbygge dit eksisterende anlæg, så du kan sende eller modtage lyd via Bluethooth. Dét gælder, uanset om lyden kommer fra din telefon eller skal sendes til en bærbar computer. En Bluetooth-sender eller Bluetooth-modtager er bindeledet mellem din digitale enhed og dit lydanlæg.

Bluetooth sender

En Bluetooth-sender kan sende musik fra dit anlæg eller din mixerpult til en anden enhed i signalkæden, så du kan få musikken eller optagelserne lagret i for eksempel en laptop eller iPad.

Bluetooth modtager

En modtager til Bluetooth er smart, hvis du for eksempel gerne vil spille din musik fra en digital enhed som en bærbar computer, tablet eller telefon - via dit PA-anlæg eller dit stereoanlæg hjemme i stuen. Med en Bluetooth-modtager, vælger du selv, hvad du vil streame til dit musik-anlæg, og modtageren sørger for at modtage signalet, konvertere det til analogt format og sende det videre til anlægget.

Sender og modtager til Bluetooth

Hvis du er rigtigt heldig, kan du finde en enhed, som kan både sende og modtage, så der er fuld interaktivitet begge veje mellem dit musikanlæg og din afspiller, telefon eller tablet.