Loading

Subwoofere/bundkasser

Dette hjælpemiddel til højtaleranlægget er tiltænkt en forstærkning af lydene under 150 Hz - de dybe bas toner. Hvilket er med til at fuldende det rette lyd-univers. Denne ekstra højtaler vil give den perfekte bundklang i lydbilledet, hvor de høje frekvenser efterhånden er ved at give op. En løsning til fordeling af lyden er landet.

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Udførlig forklaring

Du subwoofer-vareteksten tekst finde en detaljeret beskrivelse af, hvordan du skaber den rette fordeling af lyden i dit lydbillede, og hvordan du forbinder eventuel ekstraudstyr i dit lydanlæg. Helhedsindtrykket af lyden vil forbedres markant, når du først har gjort dig en opfattelse af, hvordan det rette lydtæppe tager sig ud for dig.

Den dybe rumlen

Atter kan Omnitronic fremhæves, når talen falder på det rette produkt af supplering til top højtalerne. Omnitronic skaber produkter i god kvalitet, men siden vi selv importerer vores varer garanterer vi for dig, at du ikke skal betale en formue for at gå efter den rette lyd. Det samme gælder vores store sortiment af tilbehør med kabler og forstærkere.

Find den rette pakkeløsning hos os

Hvis du går med tanker om, at udvide din subwoofer oplevelse til det helt store helhedsindtryk, kan vi også anbefale vores brede udvalg af forskellige pakkeløsninger til en god pris uden vi går på kompromis med kvaliteten. Gør dig et indtryk i vores udførlige guide til diverse lydbilleder i produktbeskrivelse eller kontakt os for nærmere.

Rette subwoofer til begivenhed

En subwoofer - også kendt som bundkasse - kan med de rette indstillinger forandre hele din festaften, hvis du formår at udnytte produktet til fulde. Omnitronic bygger solide bundkasser af træ med påmonteret metalgitter, der dermed gør den robust målrettet de mere hårdhændet udskejelser. Du har igen mulighed for at skabe en serieforbindelse med de rette kabler.

Anvendelsesmetoder af din subwoofer

Der findes utallige måder at benytte din subwoofer på, så du skaber den perfekte lyd. Men de mest almindelige er enten at tilslutte den direkte en forstærker eller skabe en serieforbindelse med ens top højtalere, hvorved man får ekstra bas og fylde i lydbilledet. Endvidere kan man erhverve sig et delfilter element, så man kan kontrollere de forskellige frekvenser af høj diskant og dyb bas.

Udfoldelsesmulighederne af subwooferen

En subwoofer anvendes hovedsageligt som delelement, der skal hive bassen til sig og gengive den på en fyldestgørende måde. Stadfæstelsen af bas i lyd-universet gør det ideelt at placere ens subwoofer hvor end man lyster. De medfølgende håndtag i siden gør det lige til at opsætte din subwoofer på alle tænkelige steder.

Det uundværlige legetøj

Hvis du virkelig kræser for lyden på dit anlæg, kan vi ikke understrege nok, hvor værdifuldt det er at lægge sine penge i den rette subwoofer. Giv din koncert mere fylde og varme i lyden, og få publikum til mærke den pulserende bas i mellemgulvet, eller vær sikkert på, at din dj-aften bliver alt andet end kedelig.

De mange fordele hos os

Vores selvimport af subwooferen gør, at vi kan give dig en god pris uden der slækkes på kvaliteten af din lyd. Du får subwooferen leveret til døren i løbet af 1- 2 hverdage. Har du spørgsmål er du endelig velkommen til at få et godt råd af fagkyndige stab. Vi står altid parat til at vejlede dig efter evne.

De mange detaljer

Vores udførligt detaljerede produktbeskrivelser burde give dig et fingerpeg om, at her garanterer vi dig produkter af høj kvalitet, hvor du fx kan give i kast med at finde den rette serieforbindelse. Udvælg det rette tilbehør, tilslut de nødvendige ekstra komponenter og sæt dig til rette med din nye subwoofer, om du så skal give lyd ekstra pondus i lyden derhjemme eller spille en større forsamling op.