Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Passive subwoofers

Har du allerede en god forstærker og et god anlæg, kan du opnå en væsentlig forbedring af din nuværende lyd med en god passiv subwoofer. Vi hjælper dig med at finde en, der passer optimalt ind i dit nuværende setup. Det er ikke uden grund, at vi ligger nummer 1 på Trustpilot i vores kategori.

0 vare(r)

En subwoofer er nærmest en nødvendighed, hvis du skal spille til fest eller koncert. Subwooferen tager sig af de dybeste frekvenser i lydbilledet - det er typisk dem under 150 Hertz, så det er meget dybe lyde, det handler om. En passiv subwoofer er en "almindelig" højttaler, som skal sættes til en forstærker, og ikke er afhængig af at have sin egen strømforsyning.

Hvad er en passiv subwoofer

En passiv subwoofer er en højttaler, som spiller de dybeste lyde i musikken. En passiv subwoofer er afhængig af en forstærker for at kunne spille, men dét er ikke nødvendigvis nogen ulempe, for den passive subwoofer har både fordele og ulemper. Noget af det rigtigt gode ved en passiv subwoofer er, man har bedre kontrol over lyden fra sin mixer eller forstærker, fordi en passiv subwoofer er helt afhængig af det signal, man "fodrer" den med og kun gør, som den passive subwoofer får besked på.

Hvorfor bruge en passiv subwoofer

Hvis du skal spille til dans eller for folk, der fester, er en subwoofer simpelthen en nødvendighed for at sikre, at din lyd ikke bliver flad. Om subwooferen så skal være passiv, afhænger af resten af dit system og dit eventuelle behov for en passiv subwoofer. Med en passiv subwoofer får du et mere fleksibelt anlæg, og en bedre styring af lyden fra din centrale mixerenhed eller forstærker, men det kræver en smule eftertanke, for det er vigtigt, at du parrer den passive sub med den rigtige forstærker, så du får det optimale ud af din passive subwoofer.

Valg af passiv subwoofer

Det handler om at få sammensat sit anlæg rigtigt fra starten af, og her er en passiv subwoofer en vigtig komponent. Hos DanGuitar.dk's kundeservice ved vi en masse om at vælge den rigtige subwoofer - passiv eller ej - så når du skal vælge subwoofer til dit anlæg, så tøv ikke med at kontakte os med alle spørgsmål om passive subwoofere.