Loading

Studie-monitor

I denne kategori finder du vores studio monitors. Så er du interesseret i en studiomonitor, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har det bedste udvalg af studiomonitors i forskellige størrelser, både aktive og passive. Vi står selv for importen af vores studio monitors, og kan derfor tilbyde dig en studiomonitor i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Her finder du alt, hvad du skal bruge indenfor studie-monitors. Monitors til lydstudiet skal være loyale, neutrale og ikke farve lyden, for at man på den måde kan bedømme kvaliteten af sine indspilninger eller et mix igennem sine studie-monitors.

Monitors til studiet

En studie-monitor skal kunne gengive kvaliteten af dine indspilninger eller dit mix i studiet, så du via studio-monitoren kan bedømme lydkvaliteten og balancen imellem de forskellige tracks i mix'et. Et godt og veludstyret studie har endda flere studie-monitors, som måske lyder forskelligt, eller er designet til at blive lyttet til på forskellige afstande. Nogle studio-monitors er designet til "near field" lytning, mens andre monitors til studiobrug er lavet til at blive lyttet til på lidt længere afstand.

Studiemonitors

Intet studie unden monitors! Du er nødt til at investere i et sæt gode studie-monitors. Hvis du vil noget med dit studie, kan monitors ikke undværes, og derfor har DanGuitar.dk et godt udvalg i studiomonitors, hvoraf vi for en stor dels vedkommende selv importerer vores studie-monitors til fordel for vores kunder, som spares for fordyrende mellemled og grossister.

Valg af studie-monitors

Inden du køber dine studie-monitors, så sæt dig grundigt ind i, hvad monitors til dit studie skal kunne. Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte DanGuitar.dk's kundeservice, hvor vores erfarne kollegaer sidder klar med mange års erfaring ud i studie-brug af monitors. Har du brug for et godt råd om studie-monitors, så venter DanGuitar.dk på din henvendelse via telefon, chat eller mail.