Loading

Batteridrevne højttalere

Er en akustisk lejrbålsguitar lidt oldschool, eller kan du bare godt lide at blive hørt i mængden, så er en batteridrevet højtaler en god løsning for dig. Tag den elektriske guitar med på stranden eller skal hold en spontan 1. maj tale i parken - mulighederne er ubegrænsede.

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En batteridrevet højttaler er en super fleksibel højttaler, som du kan tage med overalt, og skabe din egen fest eller blive hørt i mængden. En batteridreven højttaler kan både bruges som musikanlæg eller til foredrag - måske endda til at spille på gaden, hvis du har brug for en batteridreven højttaler dér!?

Batteri-højttaler

En højttaler med indbygget batteri, eller som i det mindste kan fyldes op med friske batterier, er bygget til at skabe lyd, hvor DU har brug for det. Når der er er batteri i højttaleren, kan lyden tages med overalt.

Fordele ved en højttaler med batteri

En batteridrevet højttaler er i sagens natur også en aktiv højttaler, der medbringer sin egen strømforsyning i form af et batteri - indbygget eller til manuel udskiftning. Mange af DanGuitar.dk's batteridrevne højttalere har "indbygget" batteri, som ikke skal udskiftes, som konventionelle batterier, og som lades med den batteridrevne højttaleres medfølgende strømforsyning, og så er man klar til næste job!

Genopladelig højttaler

De fleste af DanGuitar.dk's batteridrevne højttalere indeholder selv et indbygget batteri, så du kan oplade din batteridrevne højttaler blot ved at sætte strømforsyningen til derhjemme. Så er den batteridrevne højttaler hurtigt klar til igen at yde sit bedste ude på gader og stræder.

Transportabel højttaler med batteri

En batteri-højttaler er lavet til at tage med derud, hvor du har brug for lyd. Den batteridrevne højttaler kan bruges til at tage festen med i parken, eller til at spille din egen musik i metroen, men en batteridreven højttaler kan også bruges til at forstærke lyden under et foredrag eller en teaterforestilling. Nogle af vores batteridrevne og transportable højttalere er bygget til, at der kan sættes en akustisk guitar til en separat kanal i den batteridrevne højttaler, så spørg DanGuitar.dk's kundeservice, hvis der er noget, du er i tvivl om.