Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Joyo JF-328 Nebulous guitar-effekt-pedal

  • Kræver strømforsyning
  • Kompakt design
  • Phaser effekt
Læs hele beskrivelsen
Tilkøb til dette produkt
429.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:JOYO-JF328

Beskrivelse

  • Kræver strømforsyning
  • Kompakt design
  • Phaser effekt

Joyo JF-328 er en phaser-pedal til elguitar, som leverer en dyb og nuanceret phaser-effekt. Ligesom på de gamle MXR phaser-pedaler får du mulighed for at kontrollere phaser-effektens hastighed, men JF-328 har yderligere to kontroller til at justere dybde og feedback, så du får mere kontrol over din lyd. JF-328 er 100% analog, så du undgår den digitale skarphed, som digitale pedaler oftest er i besiddelse af. Du får en varm og blød phaser-effekt til en pris og størrelse, som er lige til at gå til.

Joyo JF-328 Nebulous fungerer på den måde, at den opdeler lydsignalet fra din elguitar i 2 separate dele. Det ene signal forbliver upåvirket af effekten, mens det andet signal passerer gennem 4 filtre og en LFO (Low Frequency Oscillator), hvorefter de to signaler samles igen, inden signalet sendes videre til din næste pedal eller forstærker. Denne konstruktionsmåde er inspireret af 70'ernes phaser-effekter og giver pedalen en velkendt varm og sumpet vintage-lyd.

Prøv at placere en JF-328 efter en tremolo-pedal. Det giver adgang til en lang række spændende og kreative muligheder for at skabe din egen lyd.

Youtube thumbnail
Afspil
Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)