Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Dynamisk mikrofon

I denne kategori finder du vores dynamiske mikrofoner. Så er du interesseret i en dynamisk mikrofon, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har det bedste udvalg af dynamiske mikrofoner: Både almindelige- og trådløse mikrofoner. Vi står selv for importen af flere af vores dynamiske mikrofoner, og kan derfor tilbyde dig en dynamisk mikrofon i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

11 vare(r)

Den dynamiske mikrofon er en mikrofontype, som du vil kunne finde i alle studier og på alle scener. Verdens mest brugte vokal mikrofon er en dynamisk mikrofon, og nogle af verdens mest berømte sange er indspillet med dynamiske mikrofoner.

Den dynamiske mikrofon omdanner lydbølger til et elektrisk lydsignal via en membran, som sættes i svingninger af de lydbølger, som man sender ind i den. Vibrationerne omdannes, via en magnet, til en elektrisk strøm, som den dynamiske mikrofon sender videre til diverse forstærkere eller optage udstyr.

De mest populære dynamiske mikrofoner opfanger lyden via et kardioid polært mønster, hvilket betyder at de fanger lyd, som primært kommer direkte foran den dynamiske mikrofon. Det betyder at de er rimelig effektive til at afvise lyd, som kommer fra siderne og bagsiden, hvilket gør dem velegnede til de fleste studie- og sceneapplikationer. De mindre almindelige, super-kardioide dynamiske mikrofoner, er mere retningsbestemte end kardioide dynamiske mikrofoner, mens hyper-kardioide mikrofoner er mest retningsbestemte.

Hvis du søger en god og hårdfør mikrofon, så skal du vælge en dynamisk mikrofon. Hos DanGuitar har vi et bredt udvalg af dynamiske kvalitets mikrofoner til studie, podcast og trommer.