Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Kondensator-mikrofon

Kondensator-mikrofon. I denne kategori finder du vores kondensator-mikrofoner. Så er du interesseret i en kondensatormikrofon, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi står selv for importen af flere af vores kondensator-mikrofoner, og kan derfor tilbyde dig en kondensator mikrofon i en rigtig god kvalitet og til en unikt billig pris.

21 vare(r)

Hvis du ikke er helt tilfreds med din mikrofons evne til at opfange al den lyd, du gerne vil have den til at optage, så er det måske en kondensator-mikrofon, du mangler.

Ny kondensator-mikrofon

En kondensator-mikrofon har dén store fordel, at den er indrettet til at registrere og optage lyd fra et større område end den mere almindelige, dynamiske mikrofon. Kondensator-mikrofonen er konstrueret med en større membran, som optager lyden fra omgivelserne, og i kraft af den større optage-flade, kan kondensator-mikrofonen optage mere lyd fra omgivelserne. En kondensator-mikrofon er super velegnet til at optage akustiske instrumenter eller sang fra flere sangere og over større afstande som i et kor. Kondensator-mikrofonen fanger lyden omgivelserne perfekt, og en kondensator-mikrofon er derfor yderst velegnet til studiebrug.

Billig kondensator-mikrofon

En kondendator-mikrofon, som kan opfylde dine behov, behøver ikke at være dyr. En billig kondensator-mikrofon vil faktisk kunne opfylde de flestes behov, men DanGuitar.dk har selvfølgelig også kondensator-mics fra øverste hylde til dig, som vil have den ypperste kvalitet indenfor kondensator-mikrofoner.

Valg af mikrofon

Før du køber dig en kondensator-mikrofon anbefaler vi her hos DanGuitar.dk, at du går ind på vores blog og søger efter "valg af mikrofon", hvor du kan læse en artikel, hvor vi skriver om du skal bruge en kondensator-mikrofon eller en anden type mikrofon. Kondensator-mikrofonen er et værdifuldt redskab for enhver musiker eller tekniker, som skal bruge den på scenen eller i studiet.