Loading

Mikrofonkasse

I denne kategori finder du vores mikrofon kasser. Så er du interesseret i en mikrofonkasse, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi står selv for importen af vores mikrofon kasser, og kan derfor tilbyde dig en mikrofonkase i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En mikrofonkasse er uundværlig for os, der ikke kun spiller musik hjemme i soveværelset. Mikrofonkassen er selvfølgelig en oplagt følgesvend på landevejen, men også når du i musiker-livet flytter dig rundt mellem forskellige studier eller øvelokaler, fordi du har så mange jern i ilden rent musikalsk.

Mikrofonkasse

En mikrofonkasse beskytter dine mikrofoner imod alt, hvad der er ondt, og dermed burde det hele jo være sagt. En mikrofonkasse er foret og beskytter mod slag, fugt og temperaturudsving. Mikrofoner kan godt være følsomt udstyr, og det gælder især de bedste af slagsen, så en mikrofon-kasse er nærmest uundværlig, når du skal ud af huset. I forhold til, hvad der er på spil i form af dine mikrofoners sikkerhed og velbefindende, så er mikrofonkassen en billig investering, som holder i lang tid. Kender vi ikke alle til synet af en veltjent flight case eller mikrofonkasse, som har været på landevejen i mange år og i mange tilfælde er helt hærget af slag, stød og ridser og måske også overbroderet med klistermærker fra alle de venues, hvor den har været? Der er noget charmerende og respektindgydende over sådan en mikrofonkasse, som har været overalt. Sådan en mikrofon-kasse udgør nærmest sin helt egen lille del af musikhistorien.

Valg af mikrofon-kasse

Som med alle andre varer hos DanGuitar.dk gælder der for mikrofonkassen det, at du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om valget af mikrofonkasse, eller hvis du efter købet oplever nogen form for problemer med din mikrofonkasse. Mikrofonkasse eller ej, så er DanGuitar.dk's kundeservice altid tilgængelig gennem telefonen eller på nettet.