Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Headset-mikrofon

I denne kategori finder du vores headset mikrofoner. Så er du interesseret i en headset mikrofon, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har det bedste udvalg af headset mikrofoner: Kraftige sang headsetmikrofoner, tynde beige headsetmikrofoner samt headsetmikrofon-sæt.Vi står selv for importen af flere af vores headset mikrofoner, og kan derfor tilbyde dig en headset mikrofon i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

8 vare(r)

Med et headset har du hele tiden din mikrofon på dig. En headset-mikrofon er derfor utroligt praktisk og anvendelig til alle de formål, du kan komme i tanker om.

Headset-mikrofon

En headset-mikrofon sidder på dit hoved, så du ikke behøver at holde den i hånden eller skulle placere dig i forhold til mikrofonen, hvis den ikke er monteret i et headset. Du kender sikkert godt til headsets, for vi har vel alle set headset-mikrofoner i brug til talkshows, koncerter og andre sammenhænge hvor det er smart med mikroner, som kan monteres på de optrædende.

Du har brug for et headset med mikrofon

Når man først har prøvet et mikrofon-headset, er der ingen vej tilbage, for headset mikrofoner er yderst vanedannende, og det er skræmmende let at vænne sig til ikke at have noget "mikrofon-bekymringer" overhovedet, fordi mikrofonen sidder fast på hovedet og ikke flytter sig.

Headsetmics til alle formål

Man kan købe headsetmikrofoner, som kan bruges til det hele, men det bedste er selvfølgelig at investere i en headset-mikrofon, som er målrettet til det formål, den skal bruges til. Der findes headsets til sang, tale, til gaming eller til brug bag mixerpultene på de store scener. Sidstnævnte headsets er selvfølgelig konstrueret med hovedtelefoner i lukkede kopper, så man stadig kan høre de nødvendige detaljer i mixet eller feedback fra teknikerne oppe på scenen.

Billig headset-mikrofon

Det er billigt at komme i gang med at bruge mikrofon-headsets, men vær varsom: Det er ekstremet vanedannende at bruge headsets!