Loading

Phantom-strømforsyning

For at kunne bruge sin kondensatormikrofon er phantom power nødvendigt. Ikke alle mixere og forstærkere har indbygget phantom power, og du kan derfor komme ud for ikke at kunne tilslutte din yndlingsmikrofon. Med en ekstern phantom power strømforsyning undgår du den situation.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Nogle mikrofoner af især kondensator-typen skal bruge en strømforsyning med 48 Volt for at virke, og da det ikke er alle mixere, der kan forsyne mikrofonerne med den nødvendige strøm, kan du få brug for en strømforsyning til din kondensatormikrofon.

Forsyning med phantom-strøm

En phantom-strømforsyning løser problemet, når der ikke er phantom power i det anvendte mixer er studiekonsol, som det især kan være tilfældet med ældre udstyr i studierne eller på live-scenerne rundt omkring. Phantom-strømforsyningen udgør et indskudt led imellem mixerpult og mikrofon, hvor den sørger for, at der også kommer 48 Volt spændingsforskel i dine XLR-stik til mikrofonen.

Phantom power til din mikrofon

Det er vigtigt, at forsyningen med phantom power til mikrofonerne er korrekt og stabil på de nødvendige 48 Volt phantom power, og hos DanGuitar.dk har vi altid nogle gode phantom-strømforsyninger på lager til billige penge. Du skal være opmærksom på, om du har brug for en phantom strømforsyning med eller uden batteri. Og husk: Når du er ude på jobs, så sørg ALTID for, at der er friske batterier i din phantom power strømforsyning, hvis du har valgt en phantom strømforsyning med batteri...