Loading

Rackkasser

I denne kategori finder du vores rackkasser. Så er du interesseret i en rack kasse, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har det bedste udvalg af rack kasser: Både plastic rack-kasser og træ rackkasser. Med og unde hjul. Rackskuffe, rackstativ, mikrofonkasse osv. Vi står selv for importen af vores rackkasser, og kan derfor tilbyde dig en rackkasse i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Et af de centrale komponenter i enhver turne opsætning er de allesteds nærværende rackkasser. Uanset om du stabler forstærkere, skal have kompressorer og effekter med på landevejen, eller at du skal sammensætte et komplet lydanlæg, så har du brug for de rigtige rackkasser med det rigtige antal rackpladser (U), den rigtige dybde og den rigtige beskyttelse. Det første du vil kigge efter, er det samlede antal monteringsrum eller "rackenheder" (kaldet U eller units). Hver rackenhed er 1,75 tommer høj, hvilket bør give dig en god ide om, hvor stor din rackkasse skal være. Du skal måske overveje at vælge to rackkasser i stedet for en stor, især hvis du skal flytte dit gear ofte. Forskelligt rackmonterbart udstyr kræver forskellige dybe, så du skal holde øje med dybden af rackkassen før du beslutter dig.

 

Det næste du skal overveje med hensyn til rackkasser, er det materiale som rackkassen er lavet af. Materialet spiller en rolle for, hvor meget beskyttelse rackkassen vil give dit udstyr. Den generelle regel er, at der er en afvejning mellem vægt og beskyttelse: jo lettere materialet er, desto mere bærbar er rackkassen; jo tungere materialet er, jo bedre beskyttelse giver rackkassen. Når du har fundet din rackkasse, skal du måske bruge rack skuffer, hylder og skruer til at montere dit gear. Ud over rackkasser så har vi også det væsentlige racktilbehør. Alt sammen på lager og klar til afsendelse! Tag et kig på vores udvalg, og hvis du ikke kan finde det, du leder efter, så skal du ringe til din personlige produktspecialist.