Loading

Powermixere

Som tidligere beskrevet i afsnittet om mixere i sig selv, kan vi også levere mixere med indbyggede forstærkere. Nu er muligheden kommet for at få den optimale ydelse af både lyd og leg. Som altid har vi specialiseret os i at importere vores varer. Det betyder, at priserne bliver skruet ned, men at kvaliteten stadig befinder sig i top.

8 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

8 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Mange funktioner

Vi har i afsnittet om mixere vedlagt en udførlig beskrivelse af mixerens funktioner, så du ikke taber hovedet ved synet af alle de knapper og in-og outputs. Princippet bag en mixer er faktisk uhyre enkelt, og du vil snart finde dig tilrette med de mange muligheder, en mixer kan tilbyde dit lyd-univers.

Kvalitetstjek af vores produkter

Om du så søger en simpel monomixer med få indgange eller den store mixer med mange kanaler, så har vi gennem vores skrappe udvælgelsesproces fundet frem til de få - men enestående - producenter, der kan leve op til vores skrappe kvalitetskrav, hvorved vi kan garantere dig en udbytterig fornøjelse ved købet af vores powermixere.

Den simple løsning

Hvis du vælger at investere i fx vores 6-kanals mixer får du udover enkel tilgængelig også volumefader, EQ-kontrol, rumklang/ekko-kontrol, gain-kontrol ved de mange indgange. Derudover får du også master-volumekontrol, indbyggede digitale-effekter, stereoequalizer-kontrol, effekt-loop. Altid udfærdiget i solidt håndvært, så du kan være sikker på langtidsholdbarhed med dette produkt.

Musikerens foretrukne

Du kan også lægge dine penge i en mono forstærker med mixer, der vil passe perfekt sammen med en af vores udendørshøjtalere. Her får du et produkt, hvor der er mulighed for indsættelse af mikrofon, indgang til jack-stik og af afspillere. Endvidere er der mulighed for kontrol over bas og distant tonerne. Som noget ekstra smart er der volume-kontrol, så lydniveauet dæmpes, når du taler i mikrofonen.

Til musikeren på farten

Vi kan også her understrege det praktiske i, at overveje et transportabelt lydanlæg sammen med en powemixer. Vælger du at gå hele vejen, kan det også anbefales at tage et kig på vores samlede pakkeløsninger i lydanlæg, hvor du ikke behøver gøre dig bekymringer over valget af de rettet komponenter til et lydanlæg, hvor flere enheder kan vælges til eller fra, så du får en løsning, der matcher dine behov.

Har du spørgsmål?

Mange finder det uoverskueligt med de mange muligheder og funktioner, men vores hjælpsomme vejledere vil være klar til at forvandle dine bekymringer til uanede muligheder i fremtiden. Du skal du ikke længere slås med komplikationer vedrørende overvejelser af den rette mixer eller fortvivle over de mange knapper på produkterne: Vi har løsningen.

Lav pris, god kvalitet

Vi har indgået et fordelagtigt samarbejde med vores producenter, der for vores vedkommende garanterer en billig pris til dig, samtidig med at du stadig får en vare i topkvalitet. Besparelsen af mellemmanden gør, at vi kan koncentrere os om at yde den bedste vejledning til dig, der går med overvejelser over køb af en powermixer eller enheder dertil.

Til døren inde for kort tid

Som en af vores kerneydelser kan vi afsende produkterne lynhurtigt. Det har gennem vores skarpe udvælgelsesproces altid været i højsædet, at vi fandt de rette producenter til at levere de bedste produkter, som vi kunne sælge videre uden en høj pris.

Drømmen går i opfyldelse

Powermixeren er det rette valg til musikeren, der ønsker en mixer med indbygget forstærker. Her kan du tilføre et vist antal enheder og forsøge dig med at blande forskellige enheder og lyde, som du ønsker dem. Aldrig har det været lettere med vores overskuelige produkter og lettilgængelige beskrivelser af varen.