Loading

Studie-mixer

I denne kategori finder du vores studie mixere. Så er du interesseret i en studie mixer, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har det bedste udvalg af studiemixere: Med forskellige antal kanaler, forskellige muligheder, aktive og passive. Vi står selv for importen af vores studiemixere, og kan derfor tilbyde dig en studie mixer i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

7 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

7 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Bredt udvalg af studio-mixere

I denne kategori finder du vores studio-mixere. Vi har et stort og godt udvalg af studio-mixere både til amatørmusikere og de mere professionelle fagfolk. Hos os kan du vælge mellem både aktive og passive mixere, analoge og digitale studio-mixere. Digitale studio-mixere kan meget enkelt kopiere, lagre og huske gamle indstillinger, så du let kan veksle mellem mange musikprojekter. Den analoge studio-mixer opretholder en signalvej kontinuerligt, og disse har ofte USB- og Firewire-tilkoblinger. Med vore studio-mixere har du let adgang til optage- og studio løsning, uanset om du er hjemme, på diskoteket eller på farten. Med vore mixere kan du indspille, mixe, tilføje effekter og redigere og mixe egen musik og overføre musikken til din computer. Med vores brede udvalg af studio-mixere kan vi garantere at du finder den mixer som passer til dig.

Er du i tvil om hvilken studio-mixer som passer bedst til dig? Vi hjælper dig gerne!

Hvis du selv er i tvivl om hvilken studio-mixer du skal vælge, vil vi altid hjælpe dig så du finder det rigtig produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de bedste studio-mixerne som er på markedet, til de bedst mulig pris, så du får mest for dine pengene. Vi køber direkte fra de største producenter indenfor musikinstrumenter, og det er derfor vi tilbyder en rimelig pris. Siden 2002 har vi opereret med musikinstrumenter og tilbehør på internettet. Vort salgsteam består av erfarne musikere som har kundskab vedrørende musikinstrumenter, lydanlæg og udstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjælpe dig hvis du har spørgsmål angående hvilke studio-mixer du skal vælge. Vi har også en sikker og god bytteret, hvis du kommer hjem og ønsker at bytte din studio-mixer fra eksempelvis en analog mixer til en digital mixer.