Loading

DJ-controllers

Med et DJ sæt til tilslutning til computeren kan du med controlleren afspille musik på din computer - med mulighed for at mixe og scratch dine MP3 eller iTunes filer. Mange DJs vælger i dag blot at afspille deres musik fra computeren. Det giver det nemmeste og hurtigste overblik. Det er derfor vigtigt som DJ, at man nemt at styre sin musik på computeren, når man skal mixe, scratche, justere lyden, ændre tempo osv. Vores DJ computer sæts kan både bruges til hjemmebrug og til diskoteket.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En DJ-controller er uundværlig for dig, der vil ud at spille musik for masserne og det dansende publikum. Selv den mest simple DJ-controller kan mere, end det for 20 år siden var muligt at gøre med sin mixerpult og et par pladespillere, og DJ-controlleren har først lige begyndt sin sejrsgang.

DJ pult

DJ-controlleren gør det ud for en hel kontrolpult. DJ'en tilslutter controlleren til sin computer, hvor musikken ligger i digital form, og DJ-controlleren gør resten af arbejdet med at matche beats, der kan fades, scratches og mixes på pulten med selv et minimum af øvelse.

Billig DJ-controller

Selv den billigste DJ-pult kan meget mere, end du i din vildeste fantasi har kunnet forestille dig. Hos DanGuitar.dk bestræber vi os på at være leveringsdygtige i alle prisklasser, så du altid kan få en DJ-controller, der matcher dine behov og pengepung. Du vil helt sikkert blive imponeret over din nye DJ-controller. Hvis du tidligere har brugt en hel DJ-pult til dine spillejobs, så lover vi dig, at den nu er på vej til lossepladsen... Heldigvis er det billigt at komme videre indenfor den digitale DJ-kunst, og det kræver ikke, at du er en ørn til teknik, når du skal betjene din DJ-controller.

Mix, scratch og fade

Selvom musikken er lagret digitalt, indeholder en DJ-controller muligheden for alle de samme DJ tricks, som man altid har kunnet lave. Du kan mixe, fade, scratche og matche tempoet på dine dansetracks med det kraftfulde, digitale mix-værktøj, som en DJ-controller er. ... Og så kan en DJ-controller være på en meget lille plads. Dét er en fordel på under transport til spillejobbet og ude på venue's, hvis arrangørerne har afsat begrænset plads til dig og dit DJ-udstyr.