Loading

Båndoptager

Du får her muligheden for at få gang i dine kassettebånd, på denne side finder du vores båndoptagere. Vi tilbyder båndoptager til tilslutning til USB, så du kan overføre dine kassettebånd til MP3-filer computeren, eller du kan tilslutte kassettebåndoptageren direkte til dit musikanlæg for at afspille dine kassettebånd.

Vi kan ikke finde produkter, der matcher dit valg

Du husker vel båndoptageren, ikke? Engang var der båndoptagere overalt - og især i bilen var du helt tabt, hvis ikke du havde en båndoptager siddende. Og de rigtigt gode stereoanlæg skulle naturligvis have indbygget dobbelt-båndoptager, så man kunne overspille bånd eller lave sit eget mix.

En god båndoptager

De dér bånd, som man udgiver musik på, hedder i virkeligheden "MC'er". En båndoptager kan afspille både købt musik i form af MC'er eller dine egne bånd, som du har optaget, spillet over eller lavet dine egne mix på. Seriøse kunstnere som for eksempel det danske thrash-band "Killing" udgiver også deres musik på bånd, så du kan afspille det på din nye båndoptager fra DanGuitar.dk

Båndoptageren er tilbage

Ligesom en grammofon har sin særlige, varme lyd og "knasen", har kassettebåndoptageren også sin egen charme. En båndoptager kan afspille dine bånd og MC'er, hvis du husker engang imellem at befri den for "båndsalat", som også har sin egen charme, ikke? Anyway, båndoptagen er tilbage, og den har allerede taget hul på sin renæssance, for der dukker båndoptagere op i stadig flere sammenhænge.

Båndoptager eller kassettebåndoptager?

Nogle kalder den også for en "kassettebåndoptager", men det er ER altså et meget langt ord, som også godt kan være lidt svært at stave til. Om du kalder den båndoptager eller kassettebåndoptager er op til dig - alle kneb gælder, og det vigtige er, at vi ved alt om dem hos DanGuitar.dk