Loading

CD-afspiller

Omkring 1981 havde firmaerne Sony og Philips fået perfektioneret teknologien af cd-afspilningen så meget, at det blev muligt at sælge dem til den brede befolkning. I dag ses de i alt fra stereoanlæg, i computeren, som discman - der var datidens svar på en walkman - til avancerede cd-afspillere, der benyttes af dj's, som får mulighed for at manipulere med lyden efter ønske.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Uendelige muligheder

Hos os finder du et bredt udvalg i Cd-afspillere, hvor du både finder professionelle cd-afspillere til dj's, dobbelte cd-afspillere (til mere end en cd af gangen), top load cd-afspiller og scratch cd-afspillere. Endvidere kan vi tilbyde mulighed for indsættelse af enheder, der afspiller MP3-filer. Dette kan være cd'erne i sig selv eller ved hjælp af en USB-stick.

Feinschmecker for detaljerne

Via vores egen import af instrumenter og andre produkter kan vi give dig en billigere pris end som så. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten er dårlig, for vi går langt for at teste de forskellige modeller af cd-afspillere, så vi dermed kan finde de varianter, vi kan garantere den bedste kvalitet til dig med.

Uanset smag: noget for dig

Om du enten er interesseret i cd-afspilning i forbindelse med fritidsinteresser eller har store planer om at drive det professionelt med den rette lyd på alle områder, så ligger vi uden tvivl inde med den rette model. Mange af vores modeller er robust bygget med indbygget anti-shock entitet, så du slipper for eventuelle ubehageligheder under din afspilning.

Faglig fremvisning

Ved nogle af vores produkter har vi valgt at tilknytte en lille video, der fremviser produktet, så du kan få en fornemmelse af produktet i aktion, før du vælger at investere i det. Videoen gennemgår kort og lettilgængeligt de forskellige funktioner ved apparatet, der sammen med vores produktbeskrivelse giver dig en indføring i cd-afspilleren, hvorved du kan danne dig en helhedsfornemmelse af varen.

Fede features

Vi er samtidig også leveringsdygtige i kvalitets cd-afspillere til den mere professionelt orienterede person, som forlanger mere af sit produkt. Omnitronic har skabt cd-afspillere med hurtig start, hurtig skuffe og pitch-kontrol og tydelige knapper, så du i skæret på natklubbens lys kan finde de rigtige knapper bag dj-pulten. Desuden er der mulighed for at stable flere komponenter sammen med din cd-afspiller.

Det næste store sangtalent?

Sideløbende med cd-afspillere var vi også firmaet Madboy, der er klar med det seneste inde for karaoke-afspillere, der kan afspille alle tænkelige formater. Design, kvalitet og brugervenlighed har været vægtet højt. Endelig kan du øve dig på sangstemmen i privaten og sidenhen tage maskinen med i baren, natklubben eller på diskoteket, påmontere en eller flere mikrofoner og give den gas.

Mange funktioner

Vores karaoke-afspillere er mere praktiske end en almindelig DVD-afspiller! Der er indbygget SD-kort aflæser i visse produkter sammen med en USB-indgang. Endvidere kan de konvertere ikke-kopibeskyttede cd'er direkte ned på maskinen til brug andetsteds. Udover de mange praktiske funktioner er der selvfølgelig sørget for kvalitetsbevidste features, hvor man virkelig vil få syn for sagen om, at man har investeret i et produkt af god kvalitet.< h3>Til de kræsne kendereSå uanset om du har låst dig til fast på flygtig underholdning ved diverse hyggeaftener derhjemme eller skal ud på job som dj, så ligger vi inde med det rette udstyr til alt fra amatøren til den professionelle kender. Du vil allerede kunne stå med din cd/karakoke-afspiller i hånden når der er gået 1-2 hverdage.

Hvad venter du på?

Vi kan levere noget af landets billigste udstyr fordi vi vælger at importere varerne selv, og derfor har et lager, der bugner af kvalitetsprodukter. Er du stadig i tvivl, kan du få rådgivning hos vores erfarne vejledere, der er parat til at guide dig i retning af den ultimative lyd-oplevelse med din cd-afspiller.