Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Tromme-mikrofon

I denne kategori finder du vores tromme mikrofoner, så er du interesseret i en tromme mikrofon, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi står selv for importen af flere af vores tromme mikrofoner, og kan derfor tilbyde dig en tromme mikrofon i en rigtig god kvalitet til en unikt billig pris.

2 vare(r)

Findes der én af os trommeslagere, som ikke har drømt om at spille på de store scener eller i det mindste om at kunne frembringe den dybe lyd med udtryksfuld rumklang, som det giver at bruge trommemikrofoner og køre lyden fra sine trommer igennem en mixerpult og ud gennem de store højttalere?

Tromme-mikrofoner

I virkeligheden er det slet ikke så meget, der skal til for at kunne optage tromme-lyd til scenen eller studiet. Hos DanGuitar.dk har vi et godt udvalg, hvor forholdet mellem pris og kvalitet er optimalt, så med vores tromme-mikrofoner får du virkelig "value for money". Tromme-mikrofoner giver os på trommerne mulighed for at få sat strøm til vores spil og kunne høres på bagerste række med vores nye tromme-mikrofoner, uden at skulle slå så hårdt på trommerne, at gigtplejehjemmet er næste stop.

Mikrofon-sæt til trommer

Det er værd at overveje, om du skal købe et helt sæt tromme-mikrofoner. Hos DanGuitar.dk har vi altid nogen på lager, og tromme-mikronerne leveres i fede transportkasser, så der er samling på dine tromme-mikrofoner, og som samtidig beskytter trommemikrofonerne under transport eller opbevaring. Mics'ene i tromme-mikrofonsættet er forskellige, for det er ikke de samme mikrofoner, man bruger til eksempelvis stortromme og hi-hatten, ligesom tromme-mikrofoner til brug over sættet - de såkalde "over head mikrofoner" normalt er kondensatormikroner, som opfanger alt i deres omgivelser. Derfor er det vigtigt at købe et tromme-mikrofonsæt, hvor der styr på tingene.

God lyd på trommerne

Med et sæt tromme-mikrofoner bliver trommeslageren hørt og får samtidig mulighed for at tilføje diverse fede effekter i den lyd, der bliver optaget igennem tromme-mikrofonerne.