Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Røde VMGO VideoMic Go II kamera-mikrofon

  • Højkvalitets-retningsbestemt mikrofon til DSLR-kameraer
  • Kan ligeledes fungere som USB mikrofon til computer eller smartphone
  • Kompakt og med en vægt på kun 96g
Læs hele beskrivelsen
979.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:RODE-VMGO2

Beskrivelse

  • Højkvalitets-retningsbestemt mikrofon til DSLR-kameraer
  • Kan ligeledes fungere som USB mikrofon til computer eller smartphone
  • Kompakt og med en vægt på kun 96g
  • Er drevet af kameraets mikrofon indgang og kræver ingen batterier

VideoMic GO er blevet gennemgribende redesignet, og er blevet opgraderet med designelementer fra Rødes populære VideoMic NTG mikrofon. Med opgraderinger af kroppen, shockmount og kabel, plus muligheden for at fungere som en analog eller digital USB-mikrofon, er version II en helt anden mikrofon end den originale VideoMic GO.

Røde VideoMic GO II er en letvægts On-Camera-mikrofon, som kan levere højkvalitets-lydoptagelse til dit video- og HDSLR kamera. Med en vægt på kun 96 gram belaster den ikke din kameraopsætning, hvilket gør den ideel til håndholdt optagelse. Den har en integreret Rycote Lyre-støddæmper til isolering mod stød og vibrationer og tilbyder batteribesparende drift, idet du bruger strømmen fra kameraets 3,5 mm mikrofonindgang til at drive mikrofonen med. Bemærk at mikrofonen ikke fungerer med kameraer, der ikke leverer plug-in-strøm til deres 3,5 mm lydindgangsstik.

VideoMic GO II er en retningsmikrofon, der benytter et supercardioid-mønster til at dæmpe lyde, der kommer fra siderne, hvilket resulterer i et signal, som lyder tættere på kameraet, selv når du optager i støjende omgivelser eller ved moderate afstande. Røde VMGO VideoMic Go II leveres inklusiv kabel og vindhætte.

Fuld USB-mikrofon funktionalitet

Tilslut VideoMic GO II til din computer, smartphone eller tablet via USB, og brug den som en digital USB-mikrofon til optagelse med din yndlingssoftware. Dens integrerede analog-til-digital konverter arbejder ved 24-bit/48 kHz, så du får ukomprimeret lydkvalitet i fuld opløsning.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)