Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Klemme-mikrofon

I denne kategori finder du vores klemme mikrofoner, så er du interesseret i en klemme mikrofon, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har det bedste udvalg af klemme mikrofoner. Vi står selv for importen af vores klemme mikrofoner, og kan derfor tilbyde dig en klemme mikrofon i en rigtig god kvalitet og til en unikt billig pris.

10 vare(r)

Klemmemikrofonen er din nye bedste ven, hvis du skal på TV, eller hvis du vlogger. En god klemmemikrofon kan naturligvis bruges til meget andet og mere end dét, men især for vloggere er den det idéelle valg, når du optager feeds til Youtube, Instagram eller Facebook, eller når du går live.

En klemmemikrofon

Navnet siger næsten, hvad en klemmemikrofon er for en størrelse. Det er en mikrofon til at sætte fast på brugerens tøj eller andet i nærheden af hovedet på dén, som man ønsker at optage. Med mikrofon-klemmen sættes klemmemikrofonen let fast i den ønskede position, så du frit kan optage, uden at hverken lydmand eller vlogger behøver at tænke mere over klemmemikrofonens placering eller vinkel.

Mikrofon til din vlog

Hvis du vlogger, så er en en god klemmemikrofon nærmest et "must-have" i samlingen af lyd- og kameraudstyr. En mikrofon med klemme gør det let som en leg at optage video til nettet, og så behøver det endda ikke at være dyrt for dig at komme i gang med at optage med klemmemikrofon.

Billig klemmemikrofon

Men en "lapel mic", som den hedder på engelsk, er vejen banet til den store scene, og en klemmemikrofon får dig til at se lidt mere professionel ud, og resultatet af dine udskejelser med en lapel mic bliver også bedre, end med en normal kablet mikrofon.

Du kan også få en trådløs klemmemikrofon, og her begynder vi for alvor at tale om udstyr, som kan løfte din vlog ind på øverste hylde. Se mere om klemmemikrofoner og vlogs på vores hjemmeside under "blog".