Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Allen & Heath ZEDi-10FX mixer

 • Superfed 10-kanals mixer med integreret 96 MHz/24-bit 4x4 USB-lydkort
 • Masser af indbyggede effekter i studiekvalitet
 • Indspil direkte over på din computer uden ekstra udstyr
Læs hele beskrivelsen
Udgået hos os
Varenr.:AHT-ZEDI10FX

Beskrivelse

 • Superfed 10-kanals mixer med integreret 96 MHz/24-bit 4x4 USB-lydkort
 • Masser af indbyggede effekter i studiekvalitet
 • Indspil direkte over på din computer uden ekstra udstyr
 • Tilslut din guitar uden brug af DI-boks
Allen & Heath ZEDi-10 er en 8-kanals mixer, som er skabt til musikere, sangere/sangskrivere og spillesteder, der ønsker sig en mixer i Allen & Heaths berømte bygge- og lydkvalitet, men som har brug for en kompakt og bærbar mixer med indbygget 4 × 4 USB-lydkort. Uanset om det drejer sig om at arbejde med ideer derhjemme, optræde live eller optage numre, der kan deles på YouTube og Soundcloud, så er ZEDi-10 en alsidig følgesvend, som kan klare alle de opgaver, den bliver sat til at udføre.

Med det nye GSPre boutique forforstærker-design, der er hentet fra den højtroste Allen & Heath GS-R24 studio optagelseskonsol, har ZEDi-10 et ekstraordinært lavt støjniveau og et massivt dynamisk overskud, men den bevarer stadig Allen & Heath mixerens velkendte varme og dybde. Guitarister vil sætte pris på, at ZEDi-8 leveres med to højimpedans-indgange, så guitarer kan tilsluttes direkte til mixeren, uden at man skal besværes og bebyrdes med separate DI-bokse. Derudover får du to stereokanaler, som er perfekte til synths, trommemaskiner og andre lydkilder med line-niveau samt en 60 mm main mix fader.

ZEDi-10 byder på det bedste fra begge verdener: Du får en højkvalitets analog mixer, der indeholder et lydkort i studiekvalitet med 4 ind/4 ud i 24 bit/96 kHz lydkvalitet. Således får du problemfri indspilning og afspilning på en Mac eller PC eller til en iOS-enhed ved hjælp af et iOS kamera-kit. ZEDi-8 er klassekompatibel med Mac og iOS. ZEDi-10 leveres med den anerkendte Cubase LE software. Cubase LE er et kraftfuldt, men brugervenligt softwareværktøj til lydoptagelse, redigering, MIDI-sequencing og mixning. Du får også Cubasis LE app'en, så du kan arbejde med din musik på din Apple iPad. Dertil kommer, at ZEDi-10FX er den første mixer med et udvalg af rumklange og ekko-effekter i studiekvalitet, udviklet af Allen & Heaths anerkendte effektspecialister.

Alt dette får du i et kompakt og robust design, hvor alle drejeknapper er monteret direkte på frontpanelet. På den måde tager indmaden ikke skade ved bump eller slag. Til små PA- og studieapplikationer, lige fra skoler og kirker til virksomheder, er Allen & Heath ZEDi-10 en stærk løsning, når man skal bruge en mixer.


Integreret 96 MHz/24-bit 4x4 USB-lydkort

Indgange

 • 4 x XLR
 • 4 x stort jack
 • 2 x phono
 • 2 x stereo-jack (stort jack)


Udgange

 • 2 x main out (XLR)
 • 2 x phono
 • 1 x hovedtelefon-udgang (stort jack)


Andre porte

 • 1 x USB
Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2019-03-05 13:43:35
Leon J.

Hej. Har købt en ZEDI-10FX hos jer og inclusive programmet Cuebase Le. jeg har installeret SOFTWAREN til Zedi10FX på PC. Når jeg sætter medfølgende kabel i USB stik fra ZEDI-10FX til PCen skifter mit software på PCen fra mine normale til ZEDI10FX. I Cubase har jeg indstillet lydkortet til ZEDI10FX. Jeg har sat en guitar og mikrofon til ZEDI10FX og den gir udslag på ZEDI10FX diode panelket når jeg snakker og spiller. Jeg kan ikke finde ud af at få det ind i CUEbaLe… Hvordan gør man det så man kan se det i Cuebase??

2019-03-06 19:49:08
DanGuitar.dk

Ja, det lyder til at du mangler at sætte det op i Cubase. Jeg har fundet denne video, som nok kan hjælpe dig videre: https://www.youtube.com/watch?v=_ir_GirqAx0