Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Podcaster pakkeløsning for 3

Thornton
 • Komplet pakkeløsning til 3 podcastere
 • Kondensatormikrofoner, mixer, bordstativer, popfiltre og kabler
 • Altsammen i en rigtig god kvalitet
Udgået hos os
Varenr.:TH-VIVID6_pack3

Pakken indeholder

Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, stof
3 x Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, stof
Record MB-98 mikrofon
3 x Record MB-98 mikrofon
Tuff stands MS-35 bord-mikrofonstativ
3 x Tuff stands MS-35 bord-mikrofonstativ
HiEnd XLR-til-XLR-kabel 5 meter
3 x HiEnd XLR-til-XLR-kabel 5 meter

Beskrivelse

 • Komplet pakkeløsning til 3 podcastere
 • Kondensatormikrofoner, mixer, bordstativer, popfiltre og kabler
 • Altsammen i en rigtig god kvalitet

Thornton Vivid 6 Mixer

Thornton Vivid 6 er en 6-kanals mixer med indbygget lydkort, effekter, Bluetooth og MP3-afspiller Den er velegnet til små lydopgaver, samtidigt med at du får de nødvendige værktøjer til at afspille musik, enten trådløst via Bluetooth eller via en computer. Derudover har Vivid 6 indbygget lydkort, således at du kan bruge mixeren som en indspilningsmixer sammen med en computer og et tilhørende computerprogram.

Den kompakte Vivid 6 har 6 kanaler, hvoraf de første 4 kanaler både har indbyggede mikrofon-forforstærkere med XLR-stik og line-indgange. Kanal 5/6 er en kombinationskanal, som man enten kan bruge til at samle 2 linesignaler, eller som man kan bruge som en stereo-kanal til keyboard, elpiano eller andre stereo-lydkilder. Tilslutter du en MP3-afspiller, så styres lyden fra kanal 5/6. Hver kanal har egen gain regulering med overbelastningsled, og du får en omfattende tonekontrolssektion med både diskant, mellemtone og basregulering.

Mixeren har indbygget MP3-afspiller, så du kan sætte et USB-stik direkte i mixeren og styre musikken direkte fra Vivid 6. Du kan endda tilslutte til MP3-afspiller via Bluetooth og afspille musik trådløst via en smartphone eller tablet, eller du kan tilslutte en computer og afspille din musik derfra.

Det er svært at lave et godt lydmix uden gode effekter. Vivid 6 er derfor tillige udrustet med en effektprocessor med 16 digitale effekter, som du kan bruge til at tilføre fylde til en vokal eller akustisk guitar eller til andre instrumenter, som vil have gavn af at få et løft. Hvis du selv har en effekt, som du vil bruge sammen med mixeren, så kan du også gøre dette via mixerens indbyggede send/return kredsløb, og Vivid 6 har endda inserts på kanal 1-4, hvilket normalt er noget, man kun får på langt dyrere mixere.

Record MC-82 kondensator-mikrofon

 • Kondensator-mikrofon med XLR-stik fra Record
 • Med lav egen-støj og forøget dynamisk spændvidde
 • Taske og mikrofonholder medfølger
 • Egenstøj på 18dB
 • Tåler lydtryk på op til 125 dB
 • Kardioid karakteristik
 • Frekvens respons på 30Hz til 20000 Hz

Record MC-82 er en stormembranet studio mikrofon til indspilning af vokal, blæseinstrumenter og stort set alle strengeinstrumenter. MC-82 er konstrueret med et transformerløst outputkredsløb, som giver mikrofonen en exceptionel lav egenstøj, øget dynamisk rækkevidde og en forbedret frekvens respons i bas- og diskant området. Specielt udvalgte FET transistorer sørger for, at du får en mikrofon med usædvanlig lav forvrængning, og et overlegent signal/støj forhold.

For få penge får du en alsidig og vellydende mikrofon til dit hjemmestudio, som er nem at tage i brug, og som du selv med begrænset studio erfaring, kan lave gode og vellydende indspilninger med.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (26)

God kvalitet

God kvalitet - Virker til at være bygget stabilt, og alle inputs og outputs fungerer godt. Smart med interface til computeren. Jeg bruger den til indspilning af musik og tale.

Jeg er lidt skuffet over

Jeg er lidt skuffet over Vivid 6 mixeren. USB-opkoblingen til PC-optageudstyr virker ikke som beskrevet i den meget korte og ufuldstændige brugervejledning. Og ingen udførlig manual findes på nettet eller hos forhandleren. De 16 lovede "effekter" er heller ikke beskrevet i vejledningen - og de lyder som maginalt forskellige udgaver af rumklang/ecco. Men mixeren kan da mixe 4-6 inputs ganske hæderligt - og det er vel ok til den absolut beskedne pris.

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (10)

2020-08-26 07:52:07
Sanne

Kan den her bruges til en Røde NT1-A??

2020-08-26 11:07:13
DanGuitar.dk

Ja, den passer til Røde mikrofonen

2020-09-08 12:00:49
Fabian

Hej. Kan den bruges til Røde PodMic mikrofonen også?

2020-09-08 15:17:52
DanGuitar.dk

Hej, ja det kan den godt, den er dog ikke på lager i øjeblikket. Vi har dog dette: https://www.danguitar.dk/tuff-stands-ms-34-bord-mikrofonstativ Det kan også bruges.