Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Trådløs klemme-mikrofon

Hvis man skal have en ultra diskret mikrofonløsning til indspilning af film og TV, eller måske i sammenspil med en talerstol. Så er den trådløse klemmemikrofon måske den helt rigtige løsning til dig. Kom ind og se vores store udvalg i butikken, eller besøg vores webshop på DanGuitar.dk.

29 vare(r)

En trådløs klemme-mikrofon er Guds gave til dig, som optager levende billeder eller arrangerer foredrag. Den trådløse klemme mikrofon sidder diskret placeret på brugeren, hvor den fungerer som en almindelig mikrofon - blot uden ledning.

Hvorfor en trådløs klemme-mikrofon

Svaret er, at du skal bruge en trådløs mikrofon med klemme, fordi den er genial, og når du først har prøvet at lave foredrag eller optage video ved hjælp af en trådløs klemme-mikrofon, så holder du aldrig op med at bruge den slags mikrofoner igen. Det er ligegyldigt, om du afvikler foredrag, interviews eller paneldebatter... Det er ligegyldigt, om du slår dine digitale folder på Youtube.com, Tik-Tok eller Instagram: Den trådløse klemmemikrofon vil gøre dit liv lettere, og forsimple opgaven med at få god lyd på dine optagelser!

En trådløs mikrofon til Youtube eller vlogs

En trådløs klemme-mikrofon er et fantastisk værktøj til at optage video. Den trådløse mikrofon med klemme sidder diskret placeret i nærheden af brugerens stemmeorgan, og den trådløse klemme-mikrofon sikrer derved den bedste optagelse med optimal lyd, som sendes trådløst videre til dit system eller din recorder.

Trådløs klemme-mikrofon til iPhone eller Android

Dit valg af telefon eller tablet begrænser på ingen måde din mulighed for at få den bedste og billigste trådløse mikrofon med klemme til brugerens tøj. Der findes også en trådløs klemme-mikrofon til din telefon, men mange af dem er endnu bedre, end almindelige telefoner er i stand til at yde retfærdighed. En trådløs klemme-mikrofon er et professionelt værktøj til at lave de bedst mulige optagelser. Alt, hvad du skal gøre, er at sørge for, at der er strøm på senderen, og så ellers bare gå i gang med at optage via trådløs mikrofon med klemme!