Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Trådløs headset-mikrofon

Hvad enten det er i forbindelse med musik, teater, foredrag eller noget helt andet, så er det rart med en mikrofonløsning, hvor man samtidigt har begge hænder fri til andre gøremål. Vi har flere løsningsforslag til lige det, du har brug for.

27 vare(r)

Et trådløst headset tager din performance ind i fremtiden. Med en mikrofon i et trådløst headset, vil du opleve fuld bevægelsesfrihed på scenen eller foran kameraet.

Et trådløst headset

Hvad er i grunden et trådløst headset med mikrofon? Et trådløst headset er en anordning, som du kan tage på hovedet ligesom et sæt hovedtelefoner, men som først og fremmest indeholder en trådløs mikrofon, og somme tider også hovedtelefoner, så lyden af din stemme registreres og sendes videre til dit lydanlæg eller mixerpult. Det vigtige er altså, at headsettet er trådløst og indeholder en mikrofon, så signalet kan sendes videre derfra.

Fordele med headsets i trådløs udgave

Et trådløst headset med mikrofon gør dig uovervindelig, fordi du får en fantastisk frihed til at bevæge dig og dermed gøre din optræden levende. Er du sanger, får du mulighed for at bevæge dig til musikken og indgå i korrigerede danserutiner. Hvis det trådløse mikrofonheadset skal bruges til foredrag eller debatter, hjælper et trådløst headset med mikrofon til at gøre arrangementet mere levende, fordi du som foredragsholder eller på anden måde optrædende opnår fuld bevægelsesfrihed.

Håndfri mikrofon-headset

Et trådløst headset med mikrofon er i sagens natur også helt håndfrit, sådan at du ikke skal bruge hænderne på at holde en trådløs og håndfri mikrofon.

Håndfri og trådløs bevægelsesfrihed

DanGuitar.dk advarer dig: Når først du eller den kunstner, du laver lyd for, har oplevet fordelene ved et trådløst og håndfrit headset med mikrofon, er der ingen vej tilbage. Fremtiden er et headset med trådløs og i særdeleshed håndfri mikrofon!