Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Trådløs håndholdt mikrofon

En trådløs håndholdt mikrofon kan bruges i utallige sammenhænge, og de findes i mange forskellige udformninger og kvaliteter. Anvendes både til live musik, interviews, podcasting, Youtube og lignende. Se vores kæmpe udvalg online på DanGuitar.dk.

37 vare(r)

En trådløs mikrofon har mange fordele, og den håndholdte udgave - en trådløs, håndholdt mikrofon er et meget alsidigt stykke udstyr, som kan bruges til både sang, foredrag og indspilninger.

Trådløs og håndholdt - et perfekt par

Den trådløse mikrofon, som du kan holde i hånden er som skabt til at optræde live på scenen. En håndholdt mikrofon, som også er trådløs, er et værdifuldt værktøj til din lyd og din optræden, hvad enten du spiller musik, teater eller laver foredrag.

Håndholdt og trådløs bevægelsesfrihed med mikrofonen

Det fantastiske ved en håndholdt trådløs mikrofon er, at du bevarer fuld bevægelsesfrihed over hele scenen eller i det lokale, hvor du laver lyd.

Hvordan virker en trådløs mikrofon

Der findes flere forskelle udgaver af de trådløse og håndholdte mikrofoner. Nogle af dem indeholder en sender i selve mikrofonen, som sender lydsignalet digitalt til en modtager, som kobles til dit lydanlæg. De bedre udgaver af en trådløs, håndholdt mikrofon kobles til en sender, som anbringes et sted på din krop eller i dit tøj, så den trådløse og håndholdte mikrofon på den måde "medbringer" en kraftigere sender, som er en del af sættet for at sikre et bedre resultat og en bedre lyd.

Sæt med trådløs og håndholdt mikrofon

Som regel hører det hele sammen, sådan at du køber et sæt med en trådløs håndholdt mikrofon. Hvis du har brug for flere trådløse og håndholdte mikrofoner, kan du købe et sæt, hvor der medfølger flere mikrofoner, så du ikke er den eneste på scenen eller i podcasten, som er både trådløs og håndholdt. Wireless eller trådløst er fremtiden. Det er en luksus at være trådløs med din håndholdte mikrofon, men det er en luksus, som du får svært ved at undvære, når først du har prøvet at være trådløs!