Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Løse modtagere

Modtagere til mange forskellige formål - både som udbygning eller erstatning i eksisterende anlæg.

14 vare(r)

Har du behov for en modtager til dit trådløse mikrofon-signal, så er du kommet til den rigtige produktkategori. Her finder du modtagere til trådløse mikrofon-signaler af enhver art.

Modtager til trådløs mikrofon

En trådløs mikrofon sender signalet og lyden til en modtager, som kobles til dit system eller din mixerpult. Hvis du har behov for en modtager til trådløs mikrofon, kan den bruges som udbygning til dit eksisterende system, eller hvis du har mistet en modtager på grund af det hårde liv på landevejen, kan du købe en ny modtager hos DanGuitar.dk

En ny modtager er billig

Hvis du har behov for en ny modtager, vil du opleve, at sådan en modtager til trådløs mikrofon er betydeligt billigere end at købe et helt nyt sæt med trådløs mikrofon. En billig modtager kan være dét, du har brug for.

Modtager til trådløst signal eller teleslynge

Selvom det måske ikke er en modtager til en decideret trådløs mikrofon, du leder efter, kan det være, at du skal have ny modtager til en teleslynge eller et andet trådløst og dermed lednignsfrit stykke lydudstyr. Også er DanGuitar.dk leveringsdygtig til en billigere pris en konkurrenterne.