Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Løse lommesendere

Sendere i flere forskellige varianter - både som udbygning eller som erstatning i eksisterende anlæg.

15 vare(r)

En lommesender til din mikrofon behøver ikke at koste en formue, hvis du har behov for at udbygge, udskifte eller hvis det er en erstatning, der er brug for til at bruge sammen med en trådløs mikrofon. Hos DanGuitar.dk har vi løse lommesendere til trådløst udstyr, så se med her.

Lommesender til mikrofon

Hvis dit system har vokseværk, kan du finde dig i en situation, hvor du har behov for flere lommesendere til mikrofoner. En lommesender er, som navnet antyder, en sender til at lægge i lommen eller på anden måde fastgøre på en optrædende eller journalists tøj, så vedkommendes mikrofonsignal bliver sendt trådløst videre til anlægget eller kameraet.

Udvid med løse lommesendere

Har du flere mikrofoner eller afspillere, end du er i stand til at modtage i din mixerpult eller PA-anlæg, så er tiden måske kommet, hvor du skal udvide med én eller flere løse lommesendere til mikrofoner.

Erstat med lommesendere

Har uheldet været ude, så du har mistet eller smadret en lommesender til en trådløs mikrofon, så er det måske nu, du skal prøve at tale med DanGuitar.dk's kundeservide, som sidder klar på både chat, mail og telefon for at hjælpe dig med at finde netop dén løse lommesender, som passer til din mikrofon. Med DanGuitar.dk's løse lommesendere er det let nok at finde en erstatning for dem, du har mistet, og få en løs lommesender op at køre sammen med dit udstyr i en fart.