Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Til smartphone & tablet

Mikrofoner specielt fremstillet til smartphones og tablets giver dig mulighed for at tage dine lyd- og billedoptagelser op til en helt ny standard. Oplev en markant bedre og mere naturlig lyd både i forbindelse med optagelser af tale og musik, og især under svære lydforhold, hvor den indbyggede mikrofon i telefoner og tablets ofte giver helt op.

31 vare(r)

Med en mikrofon til din telefon eller tablet, får du det bedste fra to verdener. Lad os bare være ærlige, for vi ved det alle sammen: Den indbyggede mikrofon i din telefon er ikke særligt god... Dét gælder naturligvis især over større afstande eller i støjfyldte miljøer med meget baggrundsstøj. Derfor kan du også få mikrofoner, som er konstrueret specielt til at bruge sammen med en tablet eller mobil.

Telefonmikrofon

Med en god mikrofon til din telefon eller din tablet, bliver dine optagelser pludselig mobile på en helt anden måde, end du er vant til. Lydkvaliteten stiger markant, når du bruger en dedikeret, ekstern mikrofon som supplement til din mobiltelefon, og dét gælder uanset, om du har en telefon fra Samsung, Huawei, Apple eller nogen af de andre fabrikanter. En indbygget telefonmikrofon er kun en "basisløsning", som ikke helt lever op til den gode standard, som telefonernes kameraer efterhånden er oppe på. Så hvis du vil optage lyd, der kan bruges på Youtube, Tiktok eller Instagram, skal du have en mikrofon til din telefon.

Sådan forbinder du en mikrofon til smartphone

En ekstern kameramikrofon forbindes til din smartphone med mikro-USB eller ved hjælp af lightning-stik - afhængigt af, hvad det er for en mobiltelefon, du skal bruge din mikrofon sammen med. Det er også muligt at købe trådløse mikrofonsystemer til din tablet eller telefon, hvorved du får endnu mere bevægelsesfrihed med mikrofonen til din telefon eller tablet. Når først du har prøvet at arbejde i marken med en dedikeret mikrofon sat til din smartphone eller tablet, så bliver verden aldrig mere den samme, og du vil ikke kunne undvære din telefon-mikrofon.

Mikrofon til din mobil

Køb en mikrofon til at bruge med din mobil-telefon, og din verden er forandret. Dine følgere vil straks kunne mærke forskel, og ingen abonnenter vil længere forlade din kanal på grund af dårlig lyd. Moralen er, at man altid skal sørge for at få bedre eller måske endda god lyd, og her er en mikrofon til din mobil eller tablet et uvurderligt stykke udstyr for dig!