Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

På kamera

Hvis du har erfaring med DLSR- og videokameraer, ved du også, at de indbyggede mikrofoner oftest ikke er særligt gode. Heldigvis findes der et væld af kvalitetesmikrofoner til at supplere med, og hos DanGuitar er vi leveringsdygtige i mange virkelig gode løsninger.

17 vare(r)

Her finder du DanGuitar.dk's kamera-mikrofoner, som er beregnet til at sætte på dit kamera. En mikrofon på kameraet er en meget let og praktisk mikrofon-løsning som kan gøre det ud for en god all-round kamera-mikrofon.

Mikrofon på kamera

HVIS dit kamera har en mikrofon, er den formentlig ikke særligt god i forhold til en rigtig kamera-mikrofon, og her i kategorien har vi mikrofoner til at sætte på dit kamera. Disse "på kamera-mikrofoner" er lette og praktiske, så du næsten glemmer, at der er tale om en stykke eksternt udstyr - en mikrofon som sidder PÅ kameraet og ikke nødvendigvis er en del af kameraet.

En god kamera-mikrofon til montering

En god monterings-mikrofon til at montere på dit kamera kan både være i mono eller stereo. Nogle mikrofoner til at sætte på kameraet fås som kondensator-mikrofoner, men du kan også sætte en god retningsbestemt mikrofon på dit kamera.

Mic-mix?

Hvis du er til det lidt tungere udstyr, som til gengæld kan bruges til at justere din lyd i alle detaljer, så skal du måske sætte en mikrofon på dit kamera, som medbringer sin egen mixer og ledningsudstyr. Sådan nogle sæt til at sætte på kameraet har vi også hos DanGuitar.dk, og hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller mail, hvor vores kompetente kolleger sidder klar til at hjælpe dig med valget af en god kameramikrofon til at sætte på dit kamera.