Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Klemme-mikrofon

Har du brug for en god klemmemikrofon til at øge kvaliteten af dine lydoptagelser i forbindelse med TV, film, broadcast eller andet? Så findes der mange valgmuligheder, der hver især har forskellige styrker og brugsmuligheder - uanset om det er til musikinstrumenter, smartphones/tablets eller andre lydoptagere.

8 vare(r)

Med en klemmemikrofon til dine levende billeder har du mulighed for at lave den bedste lyd med din klemmemikrofon til kamera. En god kamera-klemmemikrofon er et uvurderligt supplement til dit kamera.

Klemmemikrofon til kamera

En klemmemikrofon er som skabt til at blive brugt sammen med et kamera, som laver levende billeder. Klemmemikrofonen til dit kamera giver dig mulighed for at sætte mikrofonen fast på tøjet eller skjule den i kraven af tøjet, hvor den sikrer den perfekte balance mellem både bevægelsesfrihed og lydkvalitet.

Kamera-klemmemikrofon til vlogs og Youtube

En klemmemikrofon egner sig specielt godt til video-reportager på Youtube, Instagram eller Tik-Tok, så hvis du selv laver sådan nogle optagelser, eller hvis du laver teknik for morgendagens stjerner på de sociale medier, så er en god klemmemikrofon en rigtigt god investering som kameramikrofon. Klemmemikrofonen til dit kamera fastgøres på tøjet, og opfanger lyden, og videresender den til kameraet derfra, hvor lyden er allerbedst.

Billig klemmemikrofon til kamera

Hos DanGuitar.dk har vi masser af fede klemmemikrofoner til kameraer. Hvis du har brug for en god klemmemikrofon til dit kamera, så kan du være sikker på at finde det bedste til prisen her hos DanGuitar.dk. Vores dygtige kollegaer i kundeservice har alle erfaring med kamera-optagelse og klemmemikrofoner, så hvis du har brug for hjælp med valget af den helt rigtige klemmemikrofon til dit kamera, er vi klar til at hjælpe dig på mail, chat eller telefon. Kontakt os, så finder vi den helt rigtige klemmemikrofon til dit kamera.