Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Headset-mikrofon

Headsetmikrofoner er fantastiske at arbejde med. De sidder altid med samme afstand til "lydkilden", du undgår støj ved bevægelse, og du har begge hænder fri, til hvad du end skal bruge dem til. De findes i mange kvaliteter, udformninger og med forskellige tilslutningsmuligheder.

0 vare(r)

En headset-mikrofon er idéel til at lave levende billeder med meget tale. Hvis du laver reportager, anmeldelser eller interviews til Youtube eller nogen af de andre store, sociale medier, hvor du taler meget, så kan det være, at det er en headset-mikrofon, du skal bruge til dit kamera

Headset-mikrofon til kamera

En headset-mikrofon kan noget, som en almindelig, indbygget kamera-mikrofon ikke kan. Med en headset-mikrofon til dit kamera har du hænderne fri til at tegne og fortælle eller betjene kamera-udstyret, mens du taler til dine følgere. Headsettet kan noget, som ingen andre kamera-mikrofoner kan, for en headset-mikrofon sidder tæt på dér, hvor lyden kommer ud af din mund og kameramikrofon-headsettet har dermed de bedste betingelser for at opfange den bedste lydkvalitet og sende den videre til dit kamera.

Praktisk optagelse med kamera

En headset-mikrofon er utroligt praktisk og brugervenlig, fordi den sidder fast på hovedet i den bedst mulige position for at sikre kvalitet i dine optagelser med kameraet. Du kan med fordel kombinere flere head-set mikrofoner sammen med dit kamera, når du laver interviews eller på anden måde optager samtaler.

Kamera-headset

Headset-mikrofonen til dit kamera adskiller sig ikke væsentligt fra andre headset-mikrofoner ud over, at headset-mikrofonen til dit kamera måske har et andet stik i enden af ledningen. Hos DanGuitar.dk har vi altid masser af headmics på lager til kamera-optagelse, så hvis du efterspørger noget bestemt eller er i tvivl om, hvad du skal vælge, så vil vi utroligt gerne hjælpe med at finde din næste headset-mikrofon til kamera.