Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Håndholdt

En håndholdt mikrofon er stadig den mest populære mikrofontype. Alene dens fysiske størrelse giver den en fordel med hensyn til kvaliteten af indmaden, og mange sangere kan slet ikke forestille sig at gå på en scene med et headset på i stedet for den håndholdte.

4 vare(r)

Med en håndholdt mikrofon til dit kamera har du alle muligheder for at leve dig ind i musikken eller din performance - men selvfølgelig også lave speaks og reportager. Uanset om du laver drama, foredrag eller reportager, så er den håndholdte mikrofon et værktøj, som aldrig svigter dig.

Håndholdt mikrofon

En håndholdt mikrofon er selvsagt en mikrofon, som du holder i hånden - i modsætning til dem, som fastgøres på tøj eller hoved. En håndholdt performance, en speak eller reportage kan være meget mere levende, hvis du betragter den håndholdte kameramikrofon som et redskab for din performance, og bruger den håndholdte mikrofon i kombination med dit kamera som en forlængelse af din egen krop.

Mikrofonen i hånden

Den håndholdte mikrofon er mikrofonen i sin oprindelige form, hvor du kan bruge din mikrofon, og gribe den i hånden. Når du holder mikrofonen i hånden, har du bedre muligheder for at udnytte mikrofonen optimalt til at få nøjagtigt den lyd, du gerne vil have ud af din håndholdte mikrofon til kameraet. Alt er lettere, når du har mikrofonen i hånden, og dét gælder naturligvis enhver form for optræden foran det kamera, som du har købt mikrofonen til!

Billig håndholdt mikrofon

Håndholdte mikrofoner til dit kamera findes fra det allerbilligste til meget dyre kvalitetmodeller, hvor du også betaler noget for at have valgt et eksklusivt mærke, og for mulighederne for fremtidig kundeservice til din håndholdte mikrofon "på landevejen". En håndholdt mikrofon kan sagtens være billig, og hos DanGuitar.se gør vi alt for, at du kan få en håndholdt mikrofon, som passer både til dit behov og økonomi - og selvfølgelig til dit kamera.