Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Monacor T-700 løst phono-stik

  • Phono (RCA) han stik 
  • Metal konstruktion 
  • Forkromet metal hus
Læs hele beskrivelsen
29.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:MON-341460

Beskrivelse

  • Phono (RCA) han stik 
  • Metal konstruktion 
  • Forkromet metal hus

Om man vil det eller ej, består en musikers eller lydteknikers liv af utroligt mange små stik og dimsedutter, og de skal bare virke HVER gang. En forudsætning herfor er, at du investerer i de rigtige, løse stik som nu eksempelvis Monacors T-700 phono-stik (han-stik) i RCA-standard.

Hos Monacor og DanGuitar.dk er der mulighed for at købe netop dét løse stik, du står og har brug for, og her er det altså et løst phonostik i den gode, gamle RCA-standard, som stadig bruges på så meget af dit lydudstyr. Med phono-stikket fra Monacor i den fine crom-finish, bliver musikken ved med at spille, til du selv går i seng, og dét er vel ikke så dårligt...

Monacor er eksperter i lyd, formidling af lyd og transport af lydsignaler igennem ledninger og stik. Med løsdele fra Monacor er dit lydanlæg sikret stabil drift igennem mange år og milliarder af spillejobs. Og så sætter Monacor endda en ære i, at deres stik skal være billige, så alle kan have forbindelserne i orden.

Denne luksusmodel af et phono-stik fra Monacor er indkapslet i et forkromet metalhus. Det er stærkt og solidt, men det gør jo heller ikke noget, at det også ser godt ud! Konstruktionen er selvfølgelig i metal, og kvaliteten er robust.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)