Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Record

Record laver ikke musikinstrumenter. Men når det drejer sig om alt andet udstyr og tilbehør, som en musikinteresseret har brug for, så laver Record med stor sikkerhed et prisbilligt og velegnet produkt i høj kvalitet.

113 vare(r)

Record Mikrofoner

Hos DanGuitar har vi altid et omfattende sortiment af produkter fra Record. Hos os vil du f.eks altid kunne finde Record mikrofoner. En serie af mikrofoner som dækker over mange forskellige typer af mikrofoner, så hvis du skal bruge en mikrofon til sang, til indspilning eller til musik og podcast på computer, så har Record en lang række gode løsninger.

Record Hovedtelefoner

Hovedtelefoner fra Record hører til et af vores mest værdsatte hovedtelefoner. Hos DanGuitar er vi begejstrede for den lydkvalitet og robusthed, som disse hovedtelefoner leverer, og vi bruger dem derfor flittigt i alle vores pakkeløsninger.

Lydkorrektion i øvelokaler og studier

Materialer til lydkorrektion er oftest meget bekostelige, og man skal som regel bruge en del for at opnå et tilfredsstillende resultat. Records reflektionspaneler er effektive og nemme at sætte op samtidigt med, at de holder sig i et prisleje, hvor den aktive musikinteresserede kan være med. Mange musik studier og bands bruger Record Reflektionspaneler til at skabe et velegnet miljø til at lave og indspille musik i, og opnår gode resultater, som ville have været lang dyrere med udstyr fra andre fabrikanter.