Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Behringer

Uli Behringer interesse for musik og teknik startede i en meget tidlig alder. Som 16 årig byggede han sin første synthesizer (UB-1) og hans interesse førte til at han blev optaget på Robert Schumann konservatoriet i Düsseldorf hvor han studerede klassisk klaver og lyd teknik. Som studerende på konservatoriet følte Uli sig begrænset af konservatoriets udvalg af udstyr, så han begyndte simpelthen at bygge sit eget. Hans medstuderende anmodede også om udstyr fra ham, og snart modtog han flere henvendelser end han kunne klare selv, hvilket førte til at han grundlagde Behringer i 1989. I de tidlige dage fokuserede Behringer på studie lydprocessorer som støjreduktionssystemer og kompressorer, men produktlinjen omfattede snart guitarforstærkere, PA-forstærkere og højttalere, mixere, guitarpedaler, lydkort, mikrofoner, digitale pianoer, guitarer og belysningsudstyr.

0 vare(r)

Behringers produktion

Behringers produkter blev dengang fremstillet i Willich, Tyskland mens mange af de enkelte komponenter blev hentet hjem fra Kina. I 1990 skiftede Behringer produktionen fra Tyskland til Kina for at sænke produktionsomkostningerne og gøre Behringers produkter billigere og mere konkurrencedygtige. I første omgang benyttede Behringer sig af underleverandører, men i 1997 flyttede Uli Behringer til Hongkong for at føre bedre tilsyn med produktionskvaliteten.

Behringers enorme succes giver i 2002 Behringer mulighed for at starte sin egen fabrik i Kina, beliggende i 2002 i Zhongshan, i Kinas Guangdong-provins. Behringer City, består af otte bygninger, der producerer elektronik, højttalere, guitarer og digitale pianoer. Behringer City producerer årligt mere end 2,5 millioner Behringer produkter om året herunder hele 600.000 mixere.

I 2009 indlemmes Midas og Klark Teknik i Behringer koncernen og de efterfølges af Lab Gruppen, Lake, Tannoy, Turbosound, TC Electronic (med hovedsæde i Århus, dk), TC Helicon og Auratone. Familien samles senere i MusicTribe som i dag fungerer som det overordnede moderselskab.