Loading

Spejlkugler

Kært barn har mange navne, og det er ingen undtagelse ved dette klassiske underholdningselement. Spejlkuglen, eller i visse kredse kendt som discokuglen, har været fast inventar ved mange fester, hvor den nok har været mest genkendelig ved 70'er-tema-fester. Find trompetbukserne og det brede overskæg frem og gør dig klar til at være diskotekkongen under spejlkuglen.

8 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

8 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Roterende finurlighed

Atter har vi indgået et fordelagtigt samarbejde med firmaet Eurolite, som vi mener kan levere de bedste modeller i forskellige former af spejlkugler til din underholdning. Engager dig i den klassiske runde kugler i stabil kvalitet, der vil sende lyset rundt i alle afkroge af lokalet. Og kombiner dette med den moderne spot, hvor lyset bliver centreret på et bestemt område, hvor underholdningen vil vare ved i flere timer.

1970'erne er vendt tilbage

Hvis du også var helt tosset med de populære dansefilm fra 1970'erne, eller måske ligefrem havde din storhedstid i byen dengang, kan du nok nikke genkendende til de runde spejlkugler, vi forhandler på vores hjemmeside. De fås i forskellige diameter, og er en garanti for dekorering og funktionalitet til din fest.

Disko-kugle: Fokus på opgaven

Handler det om at få sat lys på sagen og sende lysstrålen i en bestemt retning - givetvis på sin spejlkugle - kan det anbefales at købe en hvid spot med LED-pære, så du samtidig sparer strøm og kan lade underholdningen fortsætte i timevis. Benyt dig af et indblik i funktionaliteten bag kombinationen af spejlkugle og spot dan dig et billede af, hvordan du bedst udnytter spot og spejlkugle i videoen.

Hjertet i oplevelsen

Ingen sjov uden rotation: Skal din spejlkugle bruges til andet end blot en fin dekoration, er det en god idé at anskaffe dig en roterende motor til spejlkuglen, der lave tre omdrejninger i minuttet. Bæreevne og ydeevne savnes ikke ved denne dæmpede motor, der sender dine spejlkugle i konstant rotation under luftet eller et andet sted, du vælger at påmontere din spejlkugle.

Spejlkugle - Kulør til festen

Hvis underholdningen virkelig skal være i top, ligger vi også inde med en flerfarvet spot på vores lager, der vil sende sit funklende, farvefulde lys i alskens retninger når først lyset rammer spejlkuglen. Med vores flotte præsentationsvideo vil du ved selvsyn kunne beskue, hvorledes spotten folder sig ud i et inferno af farver, når den kombineres med den klassiske spejlkugle.

Beskrivende lys

Bad din fest eller dit arrangement i en ren farvelade af den maleriske spot, eller send det flotte hvide lys i alle retninger med den hvide spot. Fælles for de forskellige spots er, at de sammen med den klassiske spejlkugle fra Eurolite kan manifestere et sandt potpourri af et funklende lysorgie til din begivenhed.

Lys hjem til dig

Ikke et øje vil være tørt af ren nostalgi til din retro-fest, når du først fremtryller den klassiske spejlkugle i luftet sammen med en vilkårlig spot med enten hvidt eller kulørt lys. Alt sammen sendes hjem til dig til en billig fragtpris - der er ens uanset antal - i løbet af 1-2 hverdage fra du har foretaget din bestilling.

En helhedsoplevelse

Har du først har husket at investere i en roterende motor med ledning til spejlkuglen, som du - som altid - vil finde nærmere beskrevet i produktbeskrivelsen, kan du sætte strøm til og opleve farverne blive sendt i alle mulige retninger med den velkendte spejlkugle. Genoplev de glade 70'ere eller gør dit et nyt bekendtskab med den forgange æra, der ikke havde været komplet uden den berømte discokugle.

Total lysshow

Troede du, at spejlkugle var et levn fra en glemt tid, har du virkelig taget fejl, da den til stadighed vinder indpas hos både nostalgiske sjæle og kitschs-kendere. Med en spejlkugle, og alt det nødvendige tilbehør, er underholdningen sikret indtil den lyse morgen. Vis dine vilde dansetrind under spejlkuglens skær.