Loading

Moving-heads

Moving heads er et af de nyere tiltag indenfor lysshows. Lampens bevægelige "hoved" sender forskellige lyseffekter og farver rundt i hele rummet, og skaber derved en masse liv på scenen eller i diskoteket. Den kan styres fra en DMX pult eller indstilles til at følge musikkens rytmer via den indbyggede mikrofon.

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Bredt anvendelsesområde og smarte funktioner

Moving heads er et af de nyeste produkter inden for lysshows og lyseffekter. Lampens hoved kan rotere, og sender forskellige lyseffekter og farver ud i hele rummet, og skaber dermed forskellige effekter i forskellige dele af scenen eller i klubben. Lysene kan styres fra en DMX-mixer eller indstilles til at følge musikkens rytmer via den indbyggede mikrofon. Hovedet kan både vippes og roteres i forskellige retninger, men også skabe effekter via forskellige farver og blink. Dens kompakte og lette konstruktion gør dem perfekte at tage med på farten, og kan nemt monteres på gulv eller loft. Nogle af vores moving heads leveres med loftophængsbeslag, som så kan monteres med det samme hvis det ønskes. Ved hjælp af de mange LED-lys har vores moving heads lang levetid og lavt energiforbrug. Læs mere om, hvad der indgår i de forskellige moving heads, og find en lampe der passer til det, du har brug for. Husk at et moving head kan suppleres med en røgmaskine eller lignende for at skabe et endnu mere kraftfuldt udtryk.

Handel trygt og sikkert hos Danguitar

Her hos Danguitar får du hjælp af eksperter til alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre.. Vi står selv for importen af vores produkter, og kan derfor holde priserne lave. Vi har et bredt udvalg af moving heads i forskellige prisklasser. Altid 30 dages returret og kvalitetsgaranti på alle vores produkter. Vi håber du bliver glad for dine nye moving heads. Velkommen til os hos DanGuitar.