Loading

Laser

Massere af muligheder med laserlys! Skab selv dit eget lysshow ved at designe forskellige animationer, logoer, tekster eller selvfølgelig den legendariske "tunnel effekt". Kan med stor fordel bruges sammen med én af vores røgmaskiner. Se alle mulighederne i vores webshop hos DanGuitar.dk.

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Skab dit eget lysshow med lasere

Med en laser kan du skabe mere end 100 mønstre og utroligt mange forskellige effekter. Ved hjælp af såkaldt DMX kan lyset fra lampen følge musikken ved hjælp af mikrofonen, og dermed skabe et kraftfuldt og professionelt udtryk. Du får et stilrent og meget effektivt udtryk til fester, store som små. Skab dit eget lysshow ved at designe forskellige animationer, tekster eller du kan benytte dig af den såkaldte "tunneleffekt". Et laserlys kan også bruges sammen med røgmaskiner for at skabe et endnu mere kraftfuldt udtryk. De farvede lys skærer gennem røgen, og dermed skabes spektakulære mønstre og effekter i mørket. De lasere, du kan købe her, er mere end blot en laser. Med det menes, at de ikke bare er statiske, men bevæger sig ved enten scanning eller diffraktion. På den måde skabes et endnu mere naturligt udtryk, og du får den bedste udnyttelse af din laser. Læs mere om produkterne og opdag hele vores udvalg af lyseffekter på denne side.

Din ekspert i lys, lyd og instrumenter

Vi er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har bred viden og solid erfaring både online og i vores butikker. Vi sælger produkter fra verdens mest kendte mærker, og vi kan holde priserne lave, da vi selv står for at importere vores produkter. Vi har et bredt udvalg af laserere i forskellige prisklasser. Læs mere om hvert produkt i produktbeskrivelsen, og find en laser, der passer til dine behov, og hvad du skal bruge den til. Når du køber en laser eller andet udstyr hos os, kan du føle dig tryg, hvorfor vi altid tilbyder 30 dages returret og kvalitetsgaranti på alle vores produkter. Vi håber du bliver glad for dine nye laser, og ønsker dig hjertelig velkommen til os på DanGuitar.