Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Sire

Historien om Sire starter i 1995 hvor tre venner spiller i band sammen og optræder på skoler og i kirker. De 3 mangler midler til at købe instrumenter så de bygger deres egne ved at købe dele og nogle bøger om instrumentbygning. Drengene begynder at sælge instrumenter de har bygget til venner og kammerater og efterspørgslen vokser sig så stor at de begynder at sælge deres instrumenter på internettet. Faktisk så får de så stor succes hermed at de 10 år senere er en stor og eftertragtet leverandør af guitarer og basser i Korea. Den enorme succes og de resultater de opnår i Korea giver dem selvtillid til at udfordre det globale marked for guitarer og elbasser.

21 vare(r)

Udfordringer for Sire i begyndelsen

Men det viste sig at være svært for de 3 drenge at trænge igennem på det internationale marked. Grossister i USA, Europa og Japan kunne godt se kvaliteten i deres instrumenter med anerkendte kvaliteten men de var tilbageholdende med at indgå et samarbejde. For de fleste var Sire ikke et kendt mærke navn og distributørerne ønskede ikke at tage risici og lave forretninger med en ung og grøn virksomhed.

Innovation leder vejen

Det fører til at de 3 går i tænkeboksen og udtænke en plan med 3 elementer. Start et nyt mærke med hovedsæde i USA, Lav et produkt, der er overvældende i kvalitet og pris. Bliv partner og samarbejd med topmusikere.

De forsøger at mødes med forskellige musikere i USA, men mange af dem var kun lettere interesseret i Sire’s vision og ideer. Men da de mødes med Marcus Miller så sker der noget. Marcus Miller er særdeles interesseret i hvad de tre har gang i og efter 2 ½ år med forskning og udvikling står de fire endeligt med den første Sire Marcus Miller Elbas.