Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

George Hennesey

Nedenfor ser du vores store udvalg af blæseinstrumenter, trommesæt, slagtøj, slagtøjs tilbehør samt trommestikker, bænke og stativer fra George Hennesey. George Hennesey laver fremragende og ganske prisbillige trommesæt til både voksne og børn, og derudover står George Hennesey bag vores mest solgte trompeter, klarinetter og tværfløjter. Fælles for alt det som George Hennesey laver, er at det er kvalitetsudstyr, og instrumenter til gode priser.

124 vare(r)

I George Hennesey’s sortiment kan du finde diverse trommeudstyr som trommestikker, trommesæt og percussion såvel som blæseinstrumenter og tilbehør til blæseinstrumenter. Derudover har George Hennesey et bredt udvalg af tasker og transportkasser til tangent-, blæse- og strenge instrumenter. George Hennesey’s mål er at levere prisbillige instrumenter og tilbehør, som alle kan have råd til.

Handel trygt og sikkert hos Danguitar

Her hos Danguitar får du hjælp af eksperter til alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi står selv for importen af produkter fra George Hennesey, og kan derfor holde priserne lave. Vi har et bredt udvalg af musikinstrumenter og tilbehør i forskellige prisklasser. Altid 30 dages returret og kvalitetsgaranti på alle vores produkter. Vi håber, du bliver glad for dit nye George Hennesey produkt. Velkommen til os på DanGuitar.