Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Drum Limousine

Drum Limousine har siden 1999 beskæftiget sig med at udvikle og bygge eksklusive trommesæt til professionelle trommeslagere over hele skandinavien.

410 vare(r)

Eksklusive og håndbyggede trommesæt

På deres værksted udenfor København (DK) laver Drum Limousine deres håndbyggede trommer, som alle er nøje tilpasset til den individuelle trommeslager, og som bygges efter de højeste kvalitetsstandarter, og med anvendelse af de fineste materialer og træsorter. Trommesættene samles derefter i Drum Limousine’s butik i København (DK) inden de overgives til kunden.

Næste skridt for Drum Limousine

Drum Limousine begår sig ligeledes indenfor udvikling og fremstilling af slagtøj, bækkener og percussion. Drum Limousine bruger deres store viden og kompetence, og har udviklet et stort sortiment af trommesæt, bækkener og percussion til den moderne trommeslager. Drum Limousine laver alt ligefra højkvalitets trommesæt, som Drum Limousine får lavet på førende fabrikker i østen, til håndlavede bækkener fra Tyrkiet, som fremstilles efter originale håndsværks principper, til autentiske arabiske djemper og alskens percussion herunder traditionelle bodhrans og rammetrommer.

Tjek Drum Limousine’s sortiment nedenfor, og kontakt hos endeligt hvis du har spørgsmål til Drum Limousine’s trommesæt, Avantgarde bækkener eller deres udførlige program indenfor percussion.