Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Casio elklaverer

Casio havde i løbet af 80’erne stor succes med deres Casiotone keyboards fører til at Casio i 1991 præsenterer os for deres første el klaver. Casio AP-7 er det første e-piano i Celviano serien som bliver efterfulgt af Previa serien, som Casio lancerer i 2003 og Celviano Hybrid i 2015. Celviano Hybrid er udviklet i samarbejde med C. Bechstein, og er et resultat af Casio’s vision om at bygge et revolutionerende klaver, der forbinder den bedste digitale teknologi, med den perfekte lyd fra traditionelle akustiske koncertflygler.

7 vare(r)

Casios vigtigeste produktgrupppe

El klaveret er i dag Casio’s vigtigste produktgruppe. Mens de kompakte digitale pianoer fra Casio CDP-serien er fremragende til den nystartede pianist, på grund af deres kompakte størrelse og nemme brugerflade. Previa el klaverer mere egnede til den mere krævende pianist mens Casio Celviano giver den ambitiøse pianist et instrument han/hun kan spille og udtrykke sig på. Casio Celviano Hybrid er det ideelle instrumenter til den krævende pianist og professionelle musikere. Celviano Hybrid udmærker sig ikke kun for deres fine design og fremragende spilbarhed, de byder på utallige tonalfarver takket være deres multidimensionale lydmotor.
Casio hører i dag til de førende fabrikanter af el klaverer og hos DanGuitar gør vi en ære i at kunne præsentere et bredt sortiment af Casio’s el klaverer. Alt sammen til de helt rigtige priser.